049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Upute pacijentima prije početka rehabilitacije

Kako  bismo  Vam pružili što kvalitetniju i ugodniju rehabilitaciju slijedi nekoliko važnih  uputa:
  • Rehabilitacija započinje nakon što Vas netko od specijalista u našoj ustanovi pregleda, postavi dijagnozu i  odredi cilj rehabilitacije.
  • Rehabilitacija se provodi u odvojenim i zajedničkim prostorima.
  • Ako imate  bilo kakvih problema o kojima ne želite razgovarati u zajedničkom prostoru obavijestite svog terapeuta ili liječnika koji će  osigurati vrijeme i odgovarajuće mjesto da  odgovore na Vaša pitanja vezana uz  Vaše zdravstveno stanje  i tijek liječenja štiteći Vašu privatnost.
  • Prilikom prvog  dolaska dobivate  svog terapeuta  koji će Vas pratiti tijekom cijele rehabilitacije i s kojim ćete  osobno planirati dinamiku i  termine dolazaka.  Izmjene su moguće u dogovoru  s Vama.
  • Plaćanje usluga obavlja se na  recepciji nakon inicijalnog dogovora s terapeutom i odabira odgovarajućeg paketa koji je za Vas najpovoljniji. Prije početka rehabilitacije potvrdu o uplati  predočujete svom terapeutu.
  • Na terapiju dođite  barem 15-tak minuta ranije kako biste imali dovoljno  vremena da se presvučete u odgovarajuću odjeću i obuću. Na raspolaganju Vam je garderoba  sa  ormarićima  s ključem te mogućnost tuširanja.
  • Odberite odgovarajuću obuću (tenisice ili papuče): za RAME – majica bez rukava, LAKAT - kratki rukav, KOLJENO – kratke hlačice ili tajice,  za STOPALO  – kratke pamučne sokne ( NE najlon čarape), za LEĐA – sportske hlače s gumom oko struka i obična majica.
  • Ukoliko ne možete doći u dogovoreni termin, molimo da nam  javite, ako je moguće, dan ranije ili najmanje tri sata prije dogovorenog termina na telefon  644 58 33 ili 644 58 20.  
I NE ZABORAVITE  - rehabilitacija je proces u kojem je napredak postepen  i zahtjeva vrijeme kako  bi se postigao uspjeh.  FESTINA LENTE!
Rezervirajte svoj termin: Naručite se