049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Akromion otvorio ambulantu u Splitu

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion, otvaranjem ambulante u Splitu, nastavlja širenje i strategiju dostupnosti pacijentima kako bi im omogućila što kvalitetniju medicinsku uslugu. 

Stručni tim s dugogodišnjim iskustvom, kojeg predvode ugledni liječnici prof. dr. sc. Miroslav Hašpl, prof. dr. sc. Nikola Čičak, dr. sc. Hrvoje Klobučar i dr. sc. Denis Tršek, svakodnevno su u službi zdravlja i oporavka pacijenata.

Prof. dr. sc. Nikola Čičak na otvorenju je istaknuo da pacijenti otvaranjem ambulante Akromion u Splitu dobijaju pravovremeno, stručno, kvalitetno i moderno liječenje, tj. ambulantu koja u potpunosti osigurava pacijentu sve usluge iz područja ortopedije i traumatologije. 

Rekonstruktivni zahvati koštano zglobnog sustava, liječenje sportskih ozljeda te zamjena zglobova i artroskopija, samo su neki od zahvata koje uspješno izvodi tim iz specijalne bolnice Akromion koja se nalazi u Krapinskim toplicama.

Uzvanicima su se obratili prof. dr. sc. Miroslav Hašpl i prof. dr. sc. Nikola Čičak te Tomislav Buljubašić, direktor Dioklecijan Hotel & Residence. Tomislav Buljubašić istankuo je kako mu je zadovoljstvo što će ambulanta Akromiona upotpuniti dosadašnju zdravstvenu ponudu Splitske kuće zdravlja i na taj način omogućiti pacijentima iz Splita vrhunsku specijalističku medicinsku uslugu.

Splitska kuća zdravlja, u kojoj je otvorena nova ambulanta predstavlja polivalentni kompleks u neposrednoj blizini Gripa, koji već dvije godine uspješno objedinjuje turističko - zdravstvene sadržaje za goste s privremenim boravkom u Splitu, ali i za lokalno stanovništvo. 

Zdravstveni segment nadopunjuju poliklinike, specijalističke ambulante i laboratorij te Centar za fizikalnu terapiju Hydrotherapy. Turistički segment Splitske kuće zdravlja upotpunjuje i prvi registrirani lječilišni (spa) hotel u Hrvatskoj - Dioklecijan Hotel & Resiedence (4*) sa wellness centrom i otvorenim bazenom na krovu sedmokatnice. 

Specijalna bolnica Akromion vaša bolnica za slobodu pokreta bez boli! 


Slika
Slika
Slika
Slika
Rezervirajte svoj termin: Naručite se