049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Akromion suorganizator stručnog sastanka “Novi pogled u ručni zglob”

Stručni sastanak Hrvatskog društva za sportsku traumatologiju i artroskopiju na temu: “Novi pogled u ručni zglob” održat će se u subotu 21. svibnja u Specijalnoj bolnici Akromion, Krapinske Toplice, koja je ujedno i suorganizator ovog stručnog sastanka.
 
Artroskopija ručnog zgloba, metoda liječenja koja postaje sve zastupljenija i u Hrvatskoj, bit će tema ovog stručnog skupa na kojem će izlagati ugledni liječnici koji se bave ovim područjem. Brojne su primjene artroskopije ručnog zgloba, osobito u liječenju sportskih ozljeda.

Uz domaće predavače dr. Damira Starčevića, doc.dr.sc. Igora Borića, dr.Katarinu Barbarić, doc.dr.sc. Zdravka Jotanovića i dr.Vlastu Brozičević, na stručnom sastanku će sudjelovati i pozvani stručnjaci iz Slovenije, asist.prim. Janez Pšenica i Ujedinjenog Kraljevstva, dr. Sulmedh Talwalkar, koji će podijeliti svoja iskustva. Također, tom prilikom biti će izvršena operacija šake koju će sudionici moći pratiti video vezom.

Ručni je zglob iznimno složene građe što mu omogućuje izrazito velik opseg pokreta. Stoga je izrazito važno pravovremeno i pravilno liječenje ozljeda ručnog zgloba kako bi se čim prije vratila i očuvala njena puna funkcija.

Veselimo se ponovnom susretu, razmjeni iskustava i učenju novih tehnika.

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim web stranicama Stručnog sastanka.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se