049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Akromion u Sarajevu

U petak, 13. veljače 2015, održana je konferencija za medije u Sarajevu povodom suradnje bolnice Akromion i poliklinike Sunce Agram. Među prisutnim televizijama bile su OBN, Face Tv, Hayat TV i TV SA te tiskani mediji.
 
Prof.dr.sc. Nikola Čičak bio je gost Poliklinike Sunce-Agram u Sarajevu gdje Specijalna bolnica Akromion uskoro otvara vlastitu ambulantu Njegova domaćin prim. dr. Taib Delić rekao je:
"Počašćeni smo time što je bolnica Akromion odabrala Polikliniku Sunce-Agram kao svog partnera u Bosni i Hercegovini iz područja ortopedije i traumatologije. Pored liječničke djelatnosti iz oblasti ortopedije, najavljujemo stručnu I edukacijsku suradnju održavanjem simpozijuma koji ćemo s  kolegama bolnice Akromion organizirati u Sarajevu početkom ljeta ove godine".


 
Prof. dr.sc. Nikola Čičak predstavio je bolnicu Akromion. Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion otvorena je 2008, te je u kratkom periodu od sedam godina postala jedna od vodećih ortopedskih ustanova ne samo u Hrvatskoj nego i u široj regiji.
 
"Bolnica Akromion dolazi u Bosnu i Hercegovinu da bi proširila svoje djelovanje. Pacijente iz BiH, posebno iz Sarajeva, već imamo i da bismo im olakšali liječenje, mi dolazimo ovdje. Kao partnera odabrali smo Polikliniku Sunce-Agram jer je to renomirana poliklinika u Sarajevu i BiH, gdje možemo uz preglede odmah dijagnostički obraditi pacijente te im preporučiti odgovarajuće liječenje ", kazao je prof. dr. Nikola Čičak.Rezervirajte svoj termin: Naručite se