049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Bolnica Akromion organizira Simpozij u Sarajevu

Specijalna bolnica Akromion u suradnji sa svojim poslovnim partnerom Poliklinikom Sunce Agram organizira Simpozij „Sportske ozljede“ 13.06.2015. godine u Poliklinici Sunce Agram u Sarajevu. Bolnica Akromion već šestu godinu zaredom organizira u Zagrebu simpozij pod nazivom “Gdje prestaje konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji”.

Zbog velikog interes liječnika obiteljske medicine, fizijatara i fizioterapeuta broj sudionika narastao je na više od 400 sudionika na zadnjem simpoziju održanom 28.3.2015. u Zagrebu. Zbog tako velikog broja i iznimnog interesa, ove godine održavamo još dva simpozija, jedan u Splitu koji će se baviti individualnim pristupom ugradnje umjetnog zgloba, a u Sarajevu tema je sportske ozljede sustava za kretanje.

Želja nam je da i na području Bosne i Hercegovine prenesemo svoja saznjanja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima u ortopediji i traumatologiji. Sudionici simpozija imati će prilike vidjeti i čuti kako prepoznati i liječiti najčešće ozljeda sustava za kretanje. Artroskopske metode liječenja su u većini slučajeva metoda izbora.

Kako nema kotizacije a simpozij će biti bodovan preko Ljekarske Komore BiH, vjerujem da će odaziv biti velik. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službenih web stranica Simpozija u Sarajevu.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se