049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Bolnica Akromion primila međunarodno priznanje kvalitete i stručnosti

Bolnicu Akromion posjetili su predstavnici međunarodne akreditacijske organizacije Global Clinic Rating (GCR). Global Clinic Rating osnovan je 2014. godine u gradu San Jose, Kalifornija. Cilj Global Clinic Rating platforme je povezivanje pacijenata kojima je potrebna medicinska usluga s medicinskim ustanovama diljem svijeta.GCR nudi informacije o više od 430.000 medicinskih ustanova u više od 126 zemalja, što čini najveću bazu medicinskih ustanova na svijetu. Uz osnovne informacije o ustanovama, GCR daje vlastitu ocjenu kvalitete ustanove uz ocjene pacijenata koji su posjetili ustanovu i podijelili svoje iskustvo.Ocjena se temelji na iskustvu pacijenata, informacija prikupljenih putem interneta, informacija prikupljenih od ustanove i evaluacijskim podacima koji se prikupljaju prilikom posjeta stručnog tima. Konačna ocjena se temelji na:
  • Iskustvu i stručnosti osoblja
  • Tehnološkoj opremljenosti i kvaliteti medicinskih jedinica
  • Rasponu i kvaliteti medicinskih usluga
  • Kritikama i ocjenama pacijenata prikupljenim putem neovisnih kanala (GCR direktno, Facebook, Google i ostale web stranice)

 
Bolnica Akromion je certifikacijskim procesom ocijenjena s vrlo visokim ocjenama za djelatnost u području ortopedije i za područje novotvorene djelatnosti radiologije. Bolnicu Akromion je navedena certifikacijska organizacija, prema kvaliteti i stručnosti, ocijenila kao najbolje rangiranu ortopedsku ustanovu u Hrvatskoj i jednu od najboljih ortopedskih ustanova u svijetu.

Rezervirajte svoj termin: Naručite se