049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Dr.sc. Hrvoje Klobučar predstavio bolnicu Akromion na međunarodnoj HTI Konferenciji industrije zdravstvenog turizma

Dr.sc. Hrvoje Klobučar sudjelovao je na petoj međunarodnoj HTI Konferenciji industrije zdravstvenog turizma koja je održana u Krapinskim Toplicama. Domaćim i inozemnim sudionicima, specijalist ortopedije dr. Klobučar predstavio je koncept bolnice kao i njene glavne značajke, usluge te najmoderniju opremu i implantante kojima se služi tim vrhunskih stručnjaka bolnice Akromion.

„Život je pokret, a pokret je život“, istaknuo je dr.sc. Klobučar, specijalist ortopedije i znanstveni suradnik najveće bolnice za ortopediju i traumatologiju u Hrvatskoj, te naglasio da je pokretljivost jedan od važnih faktora koji utječu na kvalitetu života.

Tijekom Konferencije dr.sc. Klobučar je predstavio i operacijsku salu opremljenu najsuvremenijom Olympusovom tehnologijom HD EndoALPHA – tehnologijom integriranih operacijskih sala koja je liječnicima i bolničkom osobolju pruža kompletan pristup medicinskim podacima o pacijentu za vrijeme operacije te tako omogućava neposredne i pravodobne konzultacije pri operaciji.

„Umjetni zglobovi i kukovi se nakon 20, 30 godina istroše i revizijski su zahvati neizbježni. Njih mogu obaviti samo vrhunski stručnjaci, a takvi rade u Akromionu – vodećoj bolnici za ortopediju i traumatologiju – što potvrđuje i velik broj pacijenata iz inozemstva“, riječi su kojima je dr.sc. Klobučar završio izlaganje o Akromionu kao poželjnom odredištu za ugradnju umjetnih zglobova.

Konferencija koja se inače održava pod pokroviteljstvom ministarstva zdravlja i turizma, ove je godine okupila brojne domaće i strane pružatelje raznih medicinskih usluga, a potporu je dobila i od strane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.


Slika
Slika
Rezervirajte svoj termin: Naručite se