049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Hrvatski rukometni reprezentativac, Domagoj Pavlović, uspješno se oporavlja nakon operacije ramena u Specijalnoj bolnici AkromionHrvatski rukometni reprezentativac, Domagoj Pavlović igrač RK PPD Zagreb, ozlijedio se na početku treće faze priprema za OI u Rio de Janeiro. Utvrđeno mu je oštećenje zglobne čahure s ligamentima desnog ramena nakon čega je slijedila, uspješno izvedena, operacija  u Specijalnoj bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama.

Operativni zahvat izveo je prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.med., specijalist ortoped koji je nakon operacije istaknuo: „ Obavljena je artroskopska stabilizacija ramena te da se naš rukometni reprezentativac, Domagoj Pavlović odlično oporavlja. „ te  dodao,  kako se povratak uspješnog  rukometaša  na sportske terene predviđa  za četiri mjeseca, nakon što se ozljeda ramena u potpunosti zaliječi. 

Prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.med., specijalist ortoped provjereni je liječnik - operater vrhunskih  sportaša, a također i  redoviti  član Europskog udruženje za kirurgiju ramena i lakta te nacionalni delegat za Hrvatsku iz područja kirurgije ramena i lakta.

Ozljede su sastavni dio sporta i izazov koji će ponajbolji igrač RK PPD Zagreb, Domagoj Pavlović svakako uspješno prevladati.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se