049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Najava - Edukacijsko predavanje - 05.05.2015

Poštovani pacijenti,

Zbog dobrog odaziva i zadovoljstva pacijenata nastavljamo s našim edukacijskim predavanjima u Poliklinici Akromion u Zagrebu, sljedeći tečaj održat će se u utorak 05.05.2015. u Poliklinici Akromion u Zagrebu.

Da bi nakon ugradnje umjetnog kuka ili koljena došlo do poboljšanja kvalitete života u vidu nestanka boli te poboljšanja pokretljivosti, osim besprijekornog rada cijelog tima bolnice Akromion neophodna je i suradnja pacijenta. Stoga organiziramo mini tečajeve na kojima želimo informirati pacijente o cijelokupnom postupku pripreme za operaciju, samog operacijskog zahvata i procesa rehabilitacije u našoj ustanovi.

Kao što je već rečeno za uspješan ishod liječenja važno je da ste pravilno informirani, ali i da aktivno sudjelujete u pripremama i provođenju same rehabilitacije.

Željeni cilj - samostalna pokretljivost bez bolova neće biti ostvaren odmah nakon operacije no s vremenom i uz djelomične prilagodbe biti ćete sposobni savladati većinu svakodnevnih aktivnosti.

Toplo preporučamo ovakav tip sastanka za sve one koji trebaju ili će trebati ugradnju umjetnog zgloba kuka ili koljena kako bi ste bili informirani, a ujedno dobili i odgovore na sva Vaša pitanja.

Tečajevi su besplatni za sve, a cijelu listu predavanja možete skinuti sa sljedećeg linka.

Predavanja na sljedećem tečaju, u utorak 05.05.2015:
 
  • Proteze zgloba kuka (prof.dr.sc. Nikola Čičak)
  • Prijeoperacijska priprema i anestezija kod ugradnje proteze kuka (dr. Krešimir Oremuš)
  • Rehabilitacija nakon ugradnje proteze kuka (dr. Aida Filipčić/vft. Tomislav Lauš)

Molimo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme zbog ograničenog broja mjesta na broju telefona 01 6445 820.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se