049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Najava Simpozija bolnice Akromion u Splitu

Specijalna bolnica Akromion u suradnji sa svojim poslovnim partnerima organizora Simpozij „Individualni pristup prilikom ugradnje umjetnog zgloba“ u prostorima Hotela Radisson Blu u Splitu, u subotu, 23. svibnja , 2015. godine. Sličan simpozij bolnica Akromion već šestu godinu zaredom organizira u Zagrebu. Svih proteklih godina interes liječnika obiteljske medicine, fizijatara i fizioterapeuta raste tako da je broj sudionika narastao na više od 400 sudionika. Zbog tako velikog broja i iznimnog interesa , želja nam je da i na području Splita i šire okolice nastavimo s međusobnom suradnjom i prenošenjem spoznaja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama u ortopediji.

Obzirom da nema kotizacije, a Simpozij Hrvatska liječnička komora i Hrvatska komora fizioterapeuta boduje s 4 boda, a i s obzirom na zadovoljstvo naših brojnih pacijenata iz područja Splita očekujemo i u Splitu veliki broj pristupnika – liječnika obiteljske medicine, fizijatara, ortopeda i fizioterapeuta.

Tema simpozija je „Individualni pristup prilikom ugradnje umjetnog zgloba“ gdje će naši liječnici i fizioterapeuti kroz niz predavanja prikazati kada je najbolje vrijeme za ugradnju umjetnog zgloba i da je pristup svakom pacijentu individualan na taj način se za svakog pacijenta odabire najbolji tip proteze.

Sa željom da razmjena spoznaja u liječenju pacijenata bude trajna, a naša suradnja neposrednija i kvalitetnija srdačno Vas pozdravljamo i pozivamo na zajedničko druženje u prostoru Hotela Radisson Blu, Splitu, u subotu, 23. svibnja , 2015. godine.

Službena web stranica Simpozija

Program Simpozija

Prijave
Rezervirajte svoj termin: Naručite se