049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Najava Simpozija u Hotelu AntunovićSimpozij za stručnu javnost u organizaciji Akromion Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju, na temu „Sportske ozljede“, 
održat će se u Hotelu Antunović u Zagrebu 19. ožujka 2016. godine s početkom u 9 sati.

Ovo je deveti po redu simpozij koji organizira Akromion, a prošle je godine na simpoziju sudjelovalo više od 400  liječnika obiteljske medicine, fizijatara i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske.

Izniman interes stručne javnosti potvrda je timu Specijalne bolnice za ortopediju i traumatalogiju Akromion da nastavi s prenošenjem spoznaja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama, a sve s ciljem da i dalje postižu vrhunske rezultate koje omogućavaju pacijentima. Upravo zbog velikog interesa stručne javnosti Simpozij u organizaciji Akromiona nije vezan samo za Zagreb. Naime, sedmi je simpozij održan u Splitu, a osmi u Sarajevu tijekom ove godine.

Deveti po redu simpozij održava se na temu „Sportske ozljede“, koje su sveprisutne i mogu se dogoditi svima, ne samo sportašima. Sportske ozljede događaju se i tijekom obične šetnje ili planinarenja, ali i pri većim fizičkim naporima. Potrebno je naglasiti kako će ovaj Simpozij Hrvatska liječnička komora i Hrvatska komora fizioterapeuta bodovati sa šest bodova, a  najvažnije je da kotizacije za sudionike nema.

Tako će i sljedeće godine stručni tim Specijalne bolnice Akromion svojim kolegama u struci prenijeti novitete u liječenju lakših, ali i oni težih sportskih ozljeda. Zanimljiva predavanja i rasprave s uzvanicima vodit će prof.dr.sc. Miroslav Hašplprof.dr.sc. Nikola Čičakdr.sc. Denis Tršekdr.sc. Hrvoje Klobučar,dr. Damir Starčevićdr. Aida Filipčićdr. Tomislav Tabak, dr. Nenad Medančić, Krešimir Oremuš spec. anesteziolog,  te fizioterapeutkinje Martina Žunac i  Tea Budimir.

Vašu prijavu možete izvršiti na službenim web stranicama Simpozija.

Rezervirajte svoj termin: Naručite se