049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Najveća privatna ortopedska bolnica u našoj zemlji – Akromion - otvara svoju ambulantu u Zadru.

„Obzirom da niz godina liječimo veliki broj pacijenata iz područja zadarske regije, odlučili smo se približiti i postati dostupniji našim pacijentima iz područja Zadra, zadarskih otoka, sjeverne Dalmacije i Primorja.  Stoga smo uz našu ambulantu u Splitu sada otvorili naša vrata u centru za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju  Fiziovita“ – kaže ravnatelj Akromiona, g. Branimir Ćurić, mag. bioproc. ing.

Stručni tim bolnice predvode  sveučilišni profesori, prof.dr. Miroslav Hašpl  i prof.dr. Nikola Čičak, te dr. sc. Hrvoje Klobučar, dr. sc. Denis Tršek i dr. Damir Starčević, a bave se liječenjem bolesti i ozljeda kostiju, zglobova, mišića i ligamenata – tj. općenito – sustava za pokretanje. Osim zamjena zglobova ramena, kuka i koljena u Akromionu se liječe prijelomi kostiju, korigiraju osovine ekstremiteta, te liječe sportske ozljede. Uz artroskopiju ramena, koljena i gležnja, izvode se i artroskopski zahvati na kuku, laktu i ručnom zglobu. Ortopedi bolnice Akromion rade zahvate stabilizacija zglobova ramena, lakta, ručnog zgloba, koljena i gležnja, te rekonstrukcija oštećenih ligamenata i puknuća  tetiva.

Novost bolnice Akromion su i liječenja   svih vrsta bolesti i ozljeda kralježnice, gdje sveučilišni profesor iz Ljubljane,  prof. dr. sc. Rok Vengust, slovenski ortoped , izvodi cervikalne, torakalne i lumbalne spinalne operacije, te minimalno invazivne spinalne stabilizacije kralježnice.

Svi pacijenti liječeni u bolnici Akromion imaju mogućnost ambulantnog fizioterapijskog liječenja i poslijeoperacijske rehabilitacije u centru za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Fiziovita, a s kojom bolnica Akromion duže vrijeme uspješno stručno surađuje.

Ambulanta bolnice Akromion u Zadru započinje s radom u subotu, 7.11.2015. g. u centru  za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Fiziovita kada u  Zadar dolazi jedan od jedanaest liječnika ortopedske bolnice Akromion – dr.sc. Hrvoje Klobučar, ortoped.

Narudžbe za pregled primamo na brojevima telefona  01 644 58 20 i 049 587 487, ili u centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Fiziovita  na broj 099 333 99 98.
Ako vas zanima više možete pogledati  na: www.akromion.hr, www.fiziovita.hr
Rezervirajte svoj termin: Naručite se