049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Održan Simpozij u Antunoviću

U organizaciji Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion, održan je simpozij: „Individualan pristup pri ugradnji umjetnog zgloba“.

Preko 400  liječnika obiteljske medicine, fizijatara i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske  sudjelovalo je na ovom simpoziju koji se održava već šestu godinu zaredom u Hotelu Antunović u Zagrebu.
Izniman interes stručne javnosti potvrda je timu Specijalne bolnice za ortopediju i traumatalogiju Akromion da nastavi s  prenošenjem spoznaja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama, a sve s ciljem da i dalje postižu vrhunske rezultate koji pacijentima omogućavaju kvalitetan i siguran život. „Pacijent je uvijek na prvom mjestu“, istaknuo je prof. dr. Miroslav Hašpl.

Prof. dr.  sc. Miroslav Hašpl, prof. dr. sc Nikola Čičak , prof. dr.sc . Rok Vengust , dr. sc. Hrvoje Klobučar,  dr.med. Denis Tršek. Dr. Aida Filipčić uz svoj tim liječnika i fizioterapeuta obradili su teme poput:

Proteze ramenog zgloba, Rehabilitacija nakon ugradnje proteze ramenog zgloba,
Najčešća patologija lumbalne kralježnice i njezino operativno liječenje,
Primarne i revizijske proteze zgloba kuka, Rehabilitacija nakon ugradnje proteze zgloba kuka,
Primarne proteze koljenog zgloba, Kompleksne primarne i revizijske proteze koljenog zgloba, Rehabilitacija nakon ugradnje proteze koljenog zgloba, Život s umjetnim kukom.

Uz prikaz slučajava, predavanja su zaokružena i informacijama vezanim za rehabilitaciju te su slijedile mnogobrojne informacije o prilagobi pacijenta na život sa umjetnim zgobom te na početak života u pokretu i bez boli.

Da su teme bilo izuzetno značane svjedoči podatak da su se sudionici simpozija  uključili s mnogobrojnim pitanjima za predavače te  da su podijelili svoja iskustva iz svakodnevne medicinske prakse .

Potaknut iznimnim interesom stručne medicinske javnosti i težnjom da se pacijentima omogući najkvalitetnija medijska usluga, stručni tim Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion,  sa zadovoljstvom je najavio slijedeći simpozij koji će se održati 23. svibnja u Splitu u Hotelu Radison Blu te 13. lipnja u Sarajevu, BiH.

Da je ovaj događaj od izuzetne važnosti, potvrđuje i prisutnost sponzora kao što su Johnson&Johnson, Hospitalija trgovina, Pharma Swiss, Bauerfeind, Bio Refleks , MCS Grupa i Agmar.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Rezervirajte svoj termin: Naručite se