049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Održano stručno predavanje u Zadru

U organizaciji Specijalne bolnice Akromion i zadarskog centra za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Fiziovita,  u Zadru je održano stručno predavanje za liječnike na  temu  „Gdje završava konzervativno a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji“.

„Pacijent je uvijek na prvom mjestu“ istaknuo je u uvodnom dijelu predavanja dr.sc. Denis Tršek, specijalist ortoped. 

Naši ortopedi, dostupni i pacijentima iz Zadra dr.sc. Hrvoje Klobučar i dr.sc Denis Tršek, obradili su zanimljive teme iz područja ortopedije. Dr.sc Denis Tršek započeo je izlaganje temom  „ Kada je vrijeme za umjetni zglob“, a potom se nadovezao temom o ozljedama koljena.  Slijedile su dvije teme koje su uža specijalnost dr.sc.Hrvoja Klobučara, a to su „ Bolno rame nakon ozljede bez prijeloma“ nakon čega je slijedila izuzetno aktualna tema  o korekciji čukljeva.

Dr.sc. Klobučar i dr.sc. Tršek,  predavanje su zaokružili informacijama vezanim za rehabilitaciju, o prilagodbi pacijenta na život s umjetnim  zglobom te na početak života u pokretu i bez boli. Da su teme bilo izuzetno značajne svjedoči podatak da su se sudionici simpozija uključili s mnogobrojnim  pitanjima za predavače te su podijelili svoja iskustva iz svakodnevne medicinske prakse. Potaknut iznimnim interesom stručne medicinske javnosti i težnjom da se pacijentima omogući najkvalitetnija usluga, stručnim  tim  Specijalne bolnice Akromion sa zadovoljstvom je najavio skori simpozij u Splitu,  koji je prošle godine okupio više od 400 liječnika specijalista.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se