049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Predavanje za pacijente 02.03.2016, pod vodstvom prof.dr.sc. Miroslava Hašpla

U srijedu, 02. ožujka 2016., u 19h u Poliklinici Akromion,  Vrbanićeva 26, Zagreb, Stručni tim Specijalne bolnice  Akromion održat će predavanje na temu: 

KAKO SE PRAVILNO PRIPREMITI ZA UGRADNJU UMJETNOG ZGLOBA KUKA  ILI KOLJENA?

Pravilna  priprema, tijek liječenja i realna očekivanja nakon operacije samo su neke od tema koje će zainteresiranim pacijentima  izlagati mediciski stručnjaci iz Akromionana čelu sa prof.dr.sc.  Miroslavom Hašplom .

prof.dr.sc  Miroslav Hašpl spec ortoped , doajen je hrvatske ortopedije , prof.  Hašpl posjeduje impresivno iskustvo u dijagnostici i liječenju bolesti i ozljeda koštano zglobnog sustava. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti i službeni ortoped Hrvatske skijaške reprezentacije. Uže područje njegova djelovanja je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija i sportska medicina, rekonstruktivna kirurgija donjih ekstremiteta, ugradnja umjetnih zglobova kuka i koljena. Prof. dr. sc. Miroslav Hašpl kao subspecijalista dječje ortopedije bavi se dijagnostikom i liječenjem specifičnih bolesti te ozljeda koštano-zglobnog sustava u djece i adolescenata. Omiljen među pacijentima, prof. dr. sc. Hašpl dobitnik je i brojnih prestižnih međunarodnih priznanja i nagrada struke, a njegovi stručni radovi objavljivani su u relevantnim međunarodnim medicinskim publikacijama.

prof.dr.sc  Miroslavu Hašplu u na predavanju će se pridržiti i dr.sc. Damir Starčević, dr.med., spec. ortoped,  Siniša Šoštarić, dr. med., spec. anesteziolog i dr. Aida Filipčić, fizijatarica te Martina Žunac bacc.physioth

Predavanje je otvoreno za javnost i namijenjeno svim pacijentima, bez obzira na ustanovu u kojoj planiraju operaciju. Predavanja su besplatna no, broj polaznika je ograničen stoga vas molimo da na vrijeme osigurate svoje mjesto na broju telefona 01/6445-820 ili osobno na adresi: Poliklinika Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se