049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Predavanje za pacijente, 26.10.2016., pod vodstvom prof.dr.sc. Miroslava Hašpla

U srijedu, 26. listopada 2016., u 19h u Poliklinici Akromion,  Vrbanićeva 26, Zagreb, prof dr. sc. Hašpl, doajen hrvatske ortopedije, održat će predavanje na temu: „ Kako se pripremiti za ugradnju umjetnog zgloba kuka i koljena?“.

Znamo li dovoljno o procesu ugradnje umjetnog zgloba kuka ili  koljena? Kako se pravilno pripremiti, kakav je tijek liječenja  te koja su realna očekivanja nakon operacije? Koje su pretrage potrebne prije operacije? Kako izgleda tijek boravka u bolnici i sama operacija? Što je potrebno znati o pravilnoj rehabilitaciji? Neka su od pitanja na koja će odgovore dati prof.dr.sc.Hašpl.

U svom dugogodišnjem radu, prof.dr.sc. Hašpl istaknuo se kao vodeći stručnjak u liječenju bolesti i ozljeda koštano zglobnog sustava te je priznat i daleko izvan granica Hrvatske.

prof.dr.sc  Miroslavu Hašplu na predavanju će se pridružiti i dr. Aida Filipčić, specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije te dr. Krešimir Oremuš, specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja.

Predavanje je namijenjeno svim pacijentima te Vas molimo da svoje mjesto osigurate na broju telefona 01/6445-820.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se