049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Senzacionalna osvajačica zlatne medalje u bacanju koplja na OI Sara Kolak svoje povjerenje povjerila je našem timu!Zlatna olimpijka ,naša mlada atletičarka još je jednom dokazala da uz hrabrost i predani rad prepreke ne postoje.

Posebno nam je drago što je Sara svoje povjerenje dala stručnjacima Specijalne bolnice Akromion koji su dali svoj maksimum i rezultat nije izostao! 

Iskrene čestitke mladoj atletičarki Sari Kolak, koju nazivaju i sportskim čudom iz Ludbrega,  na osvojenoj zlatnoj medalji u bacanju koplja na Olimpijskim igrama.

Do senzacionalne zlatne medalje Sara je stigla bacivši koplje na daljinu od 66,18 metara čime je popravila svoj osobni rekord iz  kvalifikacija za finale kada je njezino koplje letjelo 64,30 metara.

Također, Sara ovoga ljeta već osvojila brončanu medalju na atletskom Europskom prvenstvu u Amsterdamu, što je i tada bilo veliko iznenađenje.

Ponosni smo na odlične Sarine rezultate i pobjednički duh. 

Sari želimo još puno ovakvih blistavih trenutaka u daljnjoj sportskoj karijeri!
Rezervirajte svoj termin: Naručite se