049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

„Sportske ozljede“ tema 9. simpozija Specijalne bolnice Akromion

Simpozij za stručnu javnost u organizaciji Akromion Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju, na temu „Sportske ozljede“, održat će se u Hotelu Antunović u Zagrebu 19. ožujka 2016. godine s početkom u 9 sati. Ovo je deveti po redu simpozij koji organizira Akromion, a prošle je godine na simpoziju sudjelovalo više od 400  liječnika obiteljske medicine, fizijatara i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske.

Izniman interes stručne javnosti potvrda je timu Specijalne bolnice za ortopediju i traumatalogiju Akromion da nastavi s prenošenjem spoznaja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama, a sve s ciljem da i dalje postižu vrhunske rezultate koje omogućavaju pacijentima. Upravo zbog velikog interesa stručne javnosti Simpozij u organizaciji Akromiona nije vezan samo za Zagreb. Naime, sedmi je simpozij održan u Splitu, a osmi u Sarajevu tijekom ove godine.

Deveti po redu simpozij održava se na temu „Sportske ozljede“, koje su sveprisutne i mogu se dogoditi svima, ne samo sportašima. Sportske ozljede događaju se i tijekom obične šetnje ili planinarenja, ali i pri većim fizičkim naporima. Potrebno je naglasiti kako će ovaj Simpozij Hrvatska liječnička komora i Hrvatska komora fizioterapeuta bodovati sa šest bodova.

Zanimljiva predavanja i rasprave s uzvanicima vodit će prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.sc. Denis Tršek, dr.sc. Hrvoje Klobučar, dr. Damir Starčević, dr. Aida Filipčić, dr. Tomislav Tabak, Krešimir Oremuš spec. anesteziolog,  te fizioterapeutkinje Martina Žunac i Tea Budimir,  www.akromion-simpozij.com.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se