049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Stručni skup "Novi pogled u ručni zglob"

U subotu, 21. svibnja, u specijalnoj bolnici Akromion održan je stručni skup na temu “Novi pogled u ručni zglob”. Skup se održao u suorganizaciji Specijalne bolnice Akromion s Hrvatskim društvom za sportsku traumatologiju i artroskopiju.

Uz domaće predavače  dr. Damira Starčevića, doc.dr.sc. Igora Borića, dr.Katarinu Barbarić, doc.dr.sc. Zdravka Jotanovića i dr.Vlastu Brozičević, na stručnom sudjelovali su i pozvani stručnjaci iz Slovenije, asist.prim. Janez Pšenica i Ujedinjenog Kraljevstva, dr. Sulmedh Talwalkar. Također, prikazana je i jedna operacija uživo, a sve s ciljem kako bi se razmijenila iskustva u metodama liječenja ručnog zgloba.

Artroskopija ručnog zgloba, metoda liječenja koja postaje sve zastupljenija i u Hrvatskoj, bila je glavna tema. Brojne su primjene artroskopije ručnog zgloba, osobito u liječenju sportskih ozljeda. Ručni je zglob iznimno složene građe što mu omogućuje izrazito velik opseg pokreta. Stoga je izrazito važno pravovremeno i pravilno liječenje ozljeda ručnog zgloba kako bi se čim prije vratila i očuvala njena puna funkcija.

Rezervirajte svoj termin: Naručite se