049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Tečaj - Edukacija pacijenata prije ugradnje proteze kuka

Poštovani pacijenti, u ponedjeljak 10.11.2014 u Poliklinici Akromion Zagreb organiziramo tečaj pod nazivom „Edukacija pacijenata prije ugradnje proteze kuka“.

Nakon ugradnje umjetnog kuka dolazi do poboljšanja kvalitete života u vidu nestanka boli te poboljšanja pokretljivosti. Da bi to ostvaritili trebamo vašu suradnju.

Željeni cilj neće biti ostvaren odmah nakon operacije no s vremenom i uz djelomične prilagodbe biti ćete sposobni savladati većinu svakodnevnih aktivnosti.

Za uspješan ishod liječenja važno je da ste pravilno obaviješteni o samom operativnom zahvatu, trajanju i sadržaju rehabilitacije, ali i da aktivno sudjelujete u pripremama i provođenju same rehabilitacije.

Toplo preporučamo ovakav tip sastanka za sve one koji trebaju ili će trebati ugradnju umjetnog zgloba kuka kako bi ste bili informirani, a ujedno dobili i odgovore na sva Vaša pitanja.

Tečaj će biti organiziran 10.11.2014 godine od 19 do 20 sati u prostorijama Poliklinike Akromion u Zagrebu, Vrbanićeva 26.

Tečaj je besplatan za sve.

Predavači:
dr.sc. Hrvoje Klobučar, spec. ortoped
dr. Krešimir Oremuš, spec. anesteziolog
dr. Aida Filipčić, spec. fizijatar
Željko Kercel, bacc.physioth.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme zbog ograničenog broja mjesta na broju telefona 01 6445 820.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se