049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Tečaj - Što Vas očekuje kod ugradnje umjetnog zgloba koljena

Nakon uspješno održanog tečaja „Što Vas očekuje kod ugradnje umjetnog zgloba kuka" Specijalna bolnica Akromion nastavlja održavati ovakav tip edukacije pacijenata te smo Vam za sljedeći put pripremili temu „Što Vas očekuje kod ugradnje umjetnog zgloba koljena“.

Za uspješan ishod liječenja nakon operacije koljena važno je da ste pravilno obaviješteni o samom operativnom zahvatu, trajanju i sadržaju rehabilitacije, ali i da aktivno sudjelujete u pripremama i provođenju same rehabilitacije, upravo zbog toga Vas pozivamo da se slobodno prijavite.

Toplo preporučamo ovakav tip sastanka za sve one koji trebaju ili će trebati ugradnju umjetnog zgloba koljena kako bi ste bili informirani, a ujedno dobili i odgovore na sva Vaša pitanja.

Tečaj „Što Vas očekuje kod ugradnje umjetnog zgloba koljena“ biti će organiziran 11.06.2014 godine od 19 do 20 sati u prostorijama Poliklinike Akromion u Zagrebu, Vrbanićeva 26.

Tečaj je besplatan za sve.

Predavači na tečaju:
prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, specijalist ortoped
dr. Siniša Šoštarić, specijalist anesteziolog
dr. Aida Filipčić, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije
bacc. physioth. Pavica Gorupić, viši fizioterapeut

Molimo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme zbog ograničenog broja mjesta na broju telefona 01 6445 820 ili na 049 587 487.
 
Rezervirajte svoj termin: Naručite se