049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Tečaj - Što Vas očekuje kod ugradnje umjetnog zgloba kuka

Nakon ugradnje umjetnog kuka dolazi do poboljšanja kvalitete života u vidu nestanka boli te poboljšanja pokretljivosti. Da bi to ostvaritili trebamo vašu suradnju.

Željeni cilj neće biti ostvaren odmah nakon operacije no s vremenom i uz djelomične prilagodbe biti ćete sposobni savladati većinu svakodnevnih aktivnosti.

Za uspješan ishod liječenja važno je da ste pravilno obaviješteni o samom operativnom zahvatu, trajanju i sadržaju rehabilitacije, ali i da aktivno sudjelujete u pripremama i provođenju same rehabilitacije.

Upravo zbog toga Specijalna bolnica Akromion za pacijente organizira tečaj pod nazivom – Što Vas očekuje kod ugradnje umjetnog zgloba kuka.

Tečaj će biti organiziran 27.05.2014 godine od 19 do 20 sati u prostorijama Poliklinike Akromion u Zagrebu, Vrbanićeva 26.

Predavači :
prof.dr.sc. Nikola Čičak, specijalist ortoped
dr. Krešimir Oremuš, specijalist anesteziolog
dr. Aida Filipčić, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije
Martina Žunac, fizioterapeut

Molimo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme zbog ograničenog broja mjesta na broju telefona 049 587 487 ili na 01 6445 820.

Ovo je prvi tečaj koji organizira Specijalna bolnica Akromion, tema sljedećeg tečaja biti će "Što Vas očekuje kod ugradnje umjetnog zgloba koljena"

Tečaj će se održavati tijekom godine ovisno o interesu i biti će besplatan za sve.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se