049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

U Splitu je otvorena Akromion specijalistička ambulanta

Specijalistička ambulanta  Akromion otvorena je u sklopu kompleksa Splitska kuća zdravlja i  nudi vrhunske zdravstvene usluge, tako da odsad pacijenti iz Splita i okolice  mogu stručne dijagnostičke preglede i sve informacije vezane uz ortopedsko liječenje dobiti od  ortopeda specijalista iz Akromiona.

Splitska kuća zdravlja  je polivalentni kompleks u neposrednoj blizini Gripa koji uspješno objedinjuje turističko-zdravstvene sadržaje promičući novi koncept kvalitetnog smještaja i zdravstvene skrbi.

Zdravstveni segment SKZ-a dopunjuje  Centar za fizikalnu terapiju Hydrotherapy - opremljen najsuvremenijom medicinskom opremom u kojemu su pacijentima na raspolaganju sve fizikalne terapije, među kojima posebno treba naglasiti hidroterapiju. Turistički segment Splitske kuće zdravlja upotpunjuje prvi registrirani lječilišni spa-hotel u Hrvatskoj. Dioklecijan Hotel&Residence.

s četiri zvjezdice ima prekrasan wellness-centar i otvoreni bazen na krovu sedmerokatnice odakle se pruža nezaboravan pogled na grad.

Kako bismo pružili što bolju i kvalitetniju uslugu, našim su pacijentima na raspolaganju međunarodno poznati ortopedi koji godišnje obave oko 1200 operacija, od čega 350 otpada na ugradnju umjetnih zglobova. Baš ti podaci svrstali su specijalnu bolnicu Akromion među vodeće ortopedske ustanove u regiji. Uz preglede odmah možemo i dijagnostički obraditi pacijente te im preporučiti odgovarajuće liječenje.

U sklopu kompleksa Splitske kuće zdravlja nalaze se i ostale prateće uslužne djelatnosti poput trgovine, kavane i banke, a  tri podzemne etaže predviđene su za parkiranje stotinjak automobila.

Naručite se putem  web obrazca ili na telefon 021 252 255

Ambulanta Akromion 
Kranjčevićeva 45

Rezervirajte svoj termin: Naručite se