049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

U Splitu održan simpozij 'Individualni pristup prilikom ugradnje umjetnog zgloba'

U Splitu je održan simpozij 'Individualni pristup prilikom ugradnje umjetnog zgloba' u organizaciji Specijalne bolnice Akromion za ortopediju i traumatologiju.

Značajan broj fizioterapeuta, fizijatara i liječnika obiteljske medicine iz Splita, Zadra, Šibenika, Brodarice, Dubrovnika, Korčule i drugih gradova sa zanimanjem sudjelovalo je na simpoziju.
 
Dr. sc. Denis Tršek, dr. med. spec. ortoped specijalne bolnice Akromion, istaknuo je važnost ovakve stručne razmjene mišljenja s ciljem unaprijeđenja skrbi te medicinske usluge pacijentima: „Suradnja s fizijatrima, fizioterapeutima te liječnicima obiteljske medicine je izrazito značajna. Rezultat te suradnje jest i iznimno zadovoljstvo pacijenata, a njihov osmijeh i novi pokret te kvaliteta života najveća je nagrada nama liječnicima“, zaključio je  dr. sc. Denis Tršek, dr. med., .

Na Simpoziju „Individualni pristup prilikom ugradnje umjetnog zgloba“, stručni tim liječnika i fizioterapeuta specijalne bolnice Akromion objasnio je kroz niz predavanja najbolje vrijeme za ugradnju umjetnog zgloba, ali i prikazao individualne pristupe pacijentima kojima je odabran najbolji tip proteze. Tako su 'Proteze ramenog zgloba', 'Rehabilitacija nakon ugradnje proteze ramenog zgloba', 'Primarne proteze zgloba kuka', 'Kompleksne primarne i revizijske proteze koljenog zgloba', 'Život s umjetnim zglobom' samo neke od tema o kojima se govorilo u Splitu na Simpoziju.

Zanimljiva predavanja te vlastito iskustva iz prakse podijelili su stručnjaci specijalne bolnice Akromion:  prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, dr.med., specijalist ortoped, prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr. med., međunarodno poznat ortoped koji se bavi kirurgijom ramena te ugradnjom umjetnog kuka kao užim područjem djelovanja, dr. sc. Denis Tršek, dr. med. spec. ortoped, dr.sc. Hrvoje Klobučar, specijalist ortoped i znanstveni suradnik, prof.dr.sc. Rok Vengust, ortopedski kirurg ., Krešimir Oremuš, dr. med., E.D.R.A., specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, Aida Filipčić, dr.med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, Siniša Šoštarić, dr.med., specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja te fizioterapeutkinja Martina Žunac.

Poboljšanje kvalitete života pacijenata, kao zajednički cilj svih stručnjaka za ortopediju i traumatologiju, bila je misao vodilja cijelog simpozija. Vrhunski tim stručnjaka priznatih i u inozemstvu godišnje izvede preko tisuću operacija, od kojih se više od trećine odnosi na ugradnju proteza kuka, koljena i ramena. Specijalna bolnica Akromion, koja na jednom mjestu nudi kompletnu uslugu svim pacijentima – od pregleda, operacije do rehabilitacije, kroz 7 godina rada pokazala je iznimne rezultate s područja ortopedije i traumatologije.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Rezervirajte svoj termin: Naručite se