049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr. med., ravnatelj bolnice

Profesor Nikola Čičak je međunarodno priznat ortoped koji se bavi kirurgijom ramena te ugradnjom umjetnog kuka kao užim područjem djelovanja. Redoviti je član Europskog udruženje za kirurgiju ramena i lakta od 1994. godine te nacionalni delegat za Hrvatsku iz područja kirurgije ramena i lakta, od 2014. godine je i punopravni član Europskog društva za kuk. U ortopedskoj kirurgiji ramena zasebno mjesto zauzima ultrazvučna dijagnostika ozljeda i bolesti ramena.  U kirurškom dijelu izvodi sve vrste artroskopskih operacija ramena, gdje se posebno ističe artroskopska rekonstrukcija rotatorne manšete  i stabilizacije ramena. Ugrađuje sve vrste proteza ramena od primarnih do revizijskih zahvata koje uključuje i rekonstrukciju ramena te transpozicije mišića.

Ugrađuje sve vrste proteza kuka od primarnih do revizijskih proteza s posebnim naglaskom na rekonstrukciju acetabuluma s trabekularnim metalom i umetcima od tantalija. U širem području djelovanja bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljeda sustava za kretanje i rekonstrukcijom loše saniranih ozljeda i prijeloma. Uz iznimnu stručnost i predanost u radu i razvijanju novih originalnih operativnih metoda, prof. Čičak veliku pažnju posvećuje svojim pacijentima kako bi njihov boravak u Akromionu bio što ugodniji i bezbolniji.

Životopis
Rezervirajte svoj termin: Naručite se