049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Usluge


Uz suvremenu ortopediju do slobode pokreta

Pregled, operacija i rehabilitacija na jednome mjestu rezultiraju zadovoljstvom i komforom za pacijenta.

Stručnjaci Specijalne bolnice za traumatologiju i ortopediju Akromionu pružaju gotovo sve medicinske usluge s područja ortopedije i traumatologije. Artroskopski zahvati na ramenu, koljenu, kuku i gležnju, a također i artroskopski zahvati na laktu često se izvode u Specijalnoj bolnici Akromion. Ugradnja umjetnih zglobova kuka, koljena te ugradnja umjetnog zgloba ramena, gležnja i lakta medicinski su zahvati koji su standard u Specijalnoj bolnici Akromion. Rekonstruktivni zahvati na svim zglobovima, liječenje prijeloma te posljedica prijeloma također su dostupni pacijentima Specijalne bolnice Akromion.

Medicinski tim Specijalne bolnice Akromion na godinu izvede oko 1300 operacija, od toga oko 350 proteza kuka, koljena i ramena.

Nakon operacije u Specijalnoj bolnici Akromion, pacijenti imaju jedinstvenu mogućnost postoperativnu rehabilitaciju provesti na istoj lokaciji, u Bolnici „Krapinske Toplice“.


Konzilijarno-specijalističke ortopedske usluge

Bolnica Akromion pruža usluge specijalističkih pregleda, davanja stručnih mišljenja iz ortopedije i traumatologije sustava za pokretanje, te drugog mišljenja iz područja ortopedije i traumatologije.


Dijagnostičke usluge

Osim kliničkog pregleda, vršimo i usluge ultrazvučne dijagnostike sustava za kretanje. Radiološku dijagnostiku lokomotornog sustava izvodimo u suradnji sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju Krapinske Toplice.


Ortopedske operacije

Od vrhunskih medicinskih usluga iz područja koštano-zglobne kirurgije posebno ističemo artroskopske zahvate na ramenu i koljenu, zatim laktu, kuku, i gležnju. Vršimo sve rekonstruktivne zahvate na gornjim i donjim ekstremitetima, ugradnju svih vrsta umjetnih zglobova na kuku, koljenu, ramenu i laktu.

Rutinski izvodimo i primarnu ugradnju umjetnih zglobova, kao i sve vrste revizijskih operacijskih zahvata. Liječimo prijelome kostiju i njihove posljedice (loše srasle prijelome) te ozljede mekih česti na ekstremitetima. Liječimo sve vrste sportskih ozljeda i oštećenja, te sindroma prenapreznja sustava za kretanje.

Na preglede se možete naručiti u Bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama, na broju telefona 049 587 487. U Poliklinici Akromion u Zagrebu na broju telefona 01 6445 820 ili u ambulanti u Splitu, u prostorijama poliklinike Korak, na broju telefona 021/685-640.


Usluge fizikalne terapije i rehabilitacije

U novotvorenoj Poliklinici u Zagrebu provodimo rehabilitaciju prije i poslije operativnih zahvata kao i rehabilitaciju ambulantnih pacijenata kod bolnih stanja zglobova i kralješnice, upalne ili degenerativne etiologije te sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja.

Rehabilitacijski programi uključuju:
Cijeli proces rehabilitacije pod stalnim je nadzorom stručnog rehabilitacijskog tima (ortroped, fizijatar, fizioterapeut) i prilagođava s mogućnostima i potrebama svakog pojedinca.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se