049 587 487, 01 6445 820
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava AKROMION sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, Ljudevita Gaja 2

Rekli su o nama

Poruka:Poštovani i dragi dr. Tršek, 

Poštovani i dragi dr.Tršek, osmjesi govore više od 1000 riječi. Hvala Vam od srca na svemu. Sve je u najboljem redu. Bez Vas to ne bi bilo ostvarivo. Srdačni pozdravi, 
M. i D.F.

 

Poruka:Poštovani, 

Bolnica Akromion je super, ako kopate po kostima, odite tamo.

Uglavnom, tako sam ja potpuno slučajno završio na operaciji u valjda najboljoj (ili barem pri vrhu) privatnoj ortopedskoj ustanovi u Hrvatskoj. Nisam niti pojma imao dok mi ekipa nije rekla da se šminkam odlaskom u Akromion.

Kako sam ja to završio u najboljoj bolnici? A ujedno i mali tutorial kako se postaje najbolja bolnica.

Iz Irske sam zguglao te bolnice, i otvorio jedno 5-6 rezultata s prve stranice. Mislim da Akromion nije bio prvi rezultat čak, ne sjećam se.

Barem 2 ustanove nisu imale nikakav digitalni kontakt uopće na svojim stranicama, samo telefon. Te su otpale odmah.

Na ostale sam poslao isti email. Napisao sam stanje, što želim operirati, i napomenuo da se sve moramo dogovoriti na daljinu (vađenje krvi i sve pretrage prije takvih operacija) pa ja samo doletim na operaciju.

Akromion je bio jedini koji mi je poslao mail nazad, i sa njima sam sve obavio. Oni su mi mailom slali upute što da radim dok sam u Irskoj, dogovorili smo cijeli tijek procesa (kontrole, oporavak,...) i oni su znali da ja imam 2 tjedna u Hrvatskoj i da onda letim nazad. Apsolutno je sve s njima bilo super, ono, 5 zvjezdica usluga. Doktori, osoblje,...

No bitno je da su se oni jedini javili na moj mail.

Prvi korak da se postane dobra ustanova je da komunicirate sa klijentima. Šokantno, znam!
 

Poruka:Poštovani, 

izabrala sam Vašu cijenjenu ustanovu za zbrinjavanje mog koljena i nisam pogriješila. Uspjeli ste  iskustvo operacije pretvoriti u ugodan događaj koji bi , ako bi trebalo, bez ikakvog straha ponovila. Stručni, profesionalni, s izvrsnim pristupom pacijentu. Posebno se zahvaljujem dr.sc.D.Tršeku, dr.med. mom operateru na sveukupnom trudu i odlično odrađenoj operaciji kao i anesteziologu  K.Oremušu, dr.med. Veliko hvala Prof.dr.sc. M.Hašplu,dr.med. na vrijednim savjetima, svim sestrama   i sveukupnom osoblju bolnice Akromion koji su skrbili o meni.
Hvala svima!
S poštovanjem, 
Prof.dr.sc.R.D.D.,dr.med.
 

Poruka:

Veliko hvala dr. Tršeku koji je radio rekonstrukciju i fizioterapeutkinji Emiliji koja je sudjelovala u rehabilitaciji što moje lijevo koljeno nepunih godinu dana nakon operacije ponovno bez problema podnosi sve izazove koje svakodnevno stavljam pred njega.  

Poruka: Poštovani prof. Hašpl,

Ovim putem bih Vama i cijelom timu htio zahvaliti na uspješnoj operaciji ali isto tako i na svemu s čime sam se susreo tijekom tretmana u Akromionu. Profesionalnost, stručnost i briga osoblja za pacijenta, razgovor s pacijentom kao čovjekom a ne kao objektom itd.

U svakom slučaju puno hvala. Hvala puno i anesteziologu dr Šoštariću i ostalim kolegama i kolegicama.
 
Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu te da svoje znanje i vrhunsku profesionalnost prenesete na mlađe kolege.
 

Poruka: Poštovani dr. Tršek,

Ovim putem vam se od srca zelim zahvaliti na svemu lijepome sto sam prosla u ovih 5 godina (od 2011. pa do danas) druzeci se s Vama, ostalim lijecnicima, medicinskim i tehnickim osobljem i svima onima koji su moj boravak u bolnici ucinili predivnim iskustvom.  Gotovo niti u jednom trenutku se nisam osjecala kao da je iza mene neki operacijski zahvat. Svi ste i vise nego ljubazni svi vi lijecnici, sve sestre i tehnicari i u sali i na odjelu, sve spremacice, gospodja Ljubica na prijemu, svi fizioterapeuti u bolnici i poliklinici, strucni, spremni dati odgovor na svako pitanje, svaki mail. Hvala Vam za svaki odgovoreni mail koji sam poslala mozda ponekad i s glupim pitanjima, hvala Vam sto ste mi toliko puno pomogli oko svega, pogotovo oko mog lijevog koljena prosle godine (Zeljko je cudo od fizioterapeuta, ma svi su odlicni, strucni i predivni kao osobe). Nemam rijeci kojima bi mogla opisati zahvalnost koju osjecam. Puno Vam hvala sto ste za supruga sve ono napisali kako bi dobio uputnicu. Samnom ste za sada gotovi, mene ce naslijediti suprug koji ce nastaviti tradiciju dolazaka u Akromion jer i on mora oba stopala operirati (samo ce se s dr. Klobucarom dogovoriti kada tocno).
Hvala Vam jos jednom od srca na svemu i ispricavam se ako s moje strane nesto nije bilo uredu.
Hvala.
 

Poruka:

Štovano osoblje bolnice Akromion prošlo je evo već tjedan dana od operacije moga ramena.
Moram odmah reći da sam izvrsno, ali baš izvrsno. Htio bih se zahvaliti od sveg srca svima Vama koji ste moj boravak i liječenje kod Vas učinili gotovo kao nekim izletom, a ne bolničkim tretmanom kojega se inače uglavnom ne želimo sjetiti.
Vaša ljudskost, toplina, pozitivnost i privrženost poslu za najveću su pohvalu. Hvala Vam svima!
Sa štovanjem, Dr T.S.
 

Poruka:

Želim Sretan Božić i sve najbolje u NOVOJ 2015 GODINI i to puno zdravlja i uspjeha na svim područjima! U svakom slučaju posebno pozdravljam prof. Čička i želim mu puno zdravlja, sigurne i mirne ruke, da obavi što više uspješnih operacija kao što je odrađena na mom ramenu i puno sretnih pacijenata, jer živim i radim svakim danom sve bolje, te se posebno zahvaljujem na svemu učinjenom za moj oporavak koji mi je omogućio da nastavim radim punom parom! S poštovanjem i Veliki pozdrav sa prigodnom čestitkom mog poslodavca! BK
 


Poruka: Poštovani Dr Tršek,

Prošlo je već dugo vremena, ja sam se vratio svojoj svakodnevnici i zapravo se izvinjavam da se nisam prije javio. Naravno, radeći svoj posao, ne mogu a da ne pomislim na Vas i Vaš tim svakodnevno. Moje koljeno je kao novo i kao što možete vidjeti, nemam nikakvih prepreka  čak sjediti na svojim petama. Često srećem ljude sa istim problemima i moram reći kako još nikoga nisam sreo da se vratio svakodnevnom životu bez ograničenja.

S ponosom često ističem kako je to sve odrađeno u Hrvatskoj (na svu sreću).

Ovom prilikom Vama i Vašem timu se još jednom zahvaljujem na izuzetno dobrom i profesionalno odrađenom poslu.

BK


Poruka: Postovani g. Cicak 

Moja mama, M.M. je 5.5.2014 imala operaciju kuka kod Vas. Zelio bih Vas obavijestiti da je oporavak u Klinici za medicinsku rehabilitaciju uspjesno zavrsen u subotu 7.6.2014. te da se mama vratila kuci. Stanje joj se jako popravilo. Bolova u neopterecenom kuku nema, tako da moze normalno spavati. Mama se uz pomoc staka krece jako dobro. Koordinacija pokreta i stabilnost na nogama je dobra. Nedostaje joj snage i kondicije, brzo se umori. Tablete protiv bolova je pocetkom ovog tjedna prestala piti. Prilikom hodanja osjeca bol u kuku koji je podnosljiv. Nadam se da ce ostati uporna pri treningu, te da ce joj se treningom  fizicko stanje dalje popraviljati.
 
Zelimo se zahvaliti Vama i Vasem timu na uspjesnoj operaciji i odlicnom postoperativnom tretmanu u klinici Akromion. Kvalitet i profesionalizam osoblja i kompletne klinike su na zavidnom nivou.
 
Jos jednom se zahvaljujemo na bitnom poboljsanju kvaliteta zivota moje mame te Vas molim da rijeci zahvalnosti prenesete Vasim suradnicima.
 
Zelimo Vam sve najbolje, puno uspjeha i zadovoljstva u daljem radu.
 
Srdacan pozdrav
 
D.M.


Poruka:

Poštovani,

Javljam Vam se nakon uspješno obavljenog operativnog zahvata (artroskopska parcijalna meniscektomija) učinjenog 24.04.2014. Svim kolegama na čelu sa štovanim prof. dr. Miroslavom Hašplom, svim medicinskim sestrama, fizioterapeutima te ostalom osoblju poliklinike Akromion, iskreno i od srca hvala na iskazanoj ljubaznosti, brizi, ekspeditivnosti i nadasve stručnosti.

Toplo ću Vas preporučiti svima koje poznajem, a kojima sličan zahvat (zahvati) bude potreban.

Želim Vam puno uspjeha u budućem radu.

Srdačan pozdrav
dr. D.M.

 

Poruka:

Ime i prezime: S.K.


Poštovani profesore doktore Hašpl, poštovani doktore Šoštariću, doktore
Tršek, poštovane medicinske sestre i tehničari, asistenti i fizioterapeuti,
poštovana gospođo Ćavar!

Dan nakon moje artroskopske meniscektomije zgloba koljena htjela bih Vam se
svima najljepše zahvaliti na profesionalnom tretmanu i ljubaznom ophođenju
za vrijeme moga boravka u Akromionu u Krapinskim toplicama.

U svakom pogledu ste mi moje boravljenje kod Vas učinili maksimalno ugodnim
i pružili mi onaj osjećaj sigurnosti i povjerenja koji je tako dragocjen
pacijentima

Puno pozdrava od Vaše pacijentice
S.K.


Poruka:

Ime i prezime: A.J.
Predmet: Postovani!


Ja sam vam vrlo zahvalna na vasim uslugama, od sestara, pa do svih doktora, koji ste svi na visokom nivou.
 
Super se osjecam, samo moram paziti, jer cesto zaboravljam stake, na drugi kat mi nije problem, pazim,ali g. dr. je rekao da ne smijem jos voziti auto, a sto se mora...
Kad smo ja i cimerica dosle na rehabilitaciju, to je bil sok, posle one cistoce i paznje,Kaj je HZZu problem WC papir?:), ma uopce a kaj  da vise kazem sve vi to znate.
 
Puno pozdrava dr. Tršeku, i svim simpaticnim lijecnicima, A.J. iz V. Gorice, i hvala na svemu kaj cinite za bolesnike!

 

​Poruka: 

Ime i prezime: S.T.
Predmet: Poštovani dr.Tršek,

to je samo mali znak pažnje za lijepe i bezbolne trenutke koje sam provela sa svima vama za vrijeme operacije i oporavka, zahvalna sam Vam na svemu,  na svakom odgovorenom mailu, naravno najviše na tome što je moje koljeno sve bolje i bolje i što sam se i ovoga puta u vrlo kratkom vremenu vratila svom poslu, moje noge su moj kruh i zato još jednom hvala što ste moje koljeno  složili, sada ostaje još lijevo i onda ću biti kao nova!!!

I Vama sve najbolje za ove blagdane, u 2013. Vam od srca želim sve najbolje, da i dalje ostanete ovako dragi, dostupni, stručni i da Vam svaka operacija bude maksimalno uspješna...

Hvala Vama i ostatku bolnice što svaki put kad dođem na pregled ili operaciju imam osjećaj kao da sam kod kuće...

Do slijedeće kontrole ,
lijepi pozdrav

 

​Poruka:

Ime i prezime: S.T.
Predmet: Poštovani dr.Tršek,

to je samo mali znak pažnje za lijepe i bezbolne trenutke koje sam provela sa svima vama za vrijeme operacije i oporavka, zahvalna sam Vam na svemu,  na svakom odgovorenom mailu, naravno najviše na tome što je moje koljeno sve bolje i bolje i što sam se i ovoga puta u vrlo kratkom vremenu vratila svom poslu, moje noge su moj kruh i zato još jednom hvala što ste moje koljeno  složili, sada ostaje još lijevo i onda ću biti kao nova!!!

I Vama sve najbolje za ove blagdane, u 2013. Vam od srca želim sve najbolje, da i dalje ostanete ovako dragi, dostupni, stručni i da Vam svaka operacija bude maksimalno uspješna...

Hvala Vama i ostatku bolnice što svaki put kad dođem na pregled ili operaciju imam osjećaj kao da sam kod kuće...

Do slijedeće kontrole ,
lijepi pozdrav

 

Poruka:

Predmet: Operacija ramena - postoperativno stanje

Poštovani dr. Tršek,

jutros sam dobio upitnik za ispunjavanje u vezi stanja nakon operacije stabilizacije ramena koju ste mi Vi obavili prije 3 godine.

Moram priznati da me tek taj upitnik podsjetio da sam nekad imao (velikih) problema s ramenom i da sam zbog toga bio na operaciji.

Želim reći da ste “posao” napravili savršeno i na tome Vam još jednom najiskrenije zahvaljujem.

Rehabilitacijski proces sam također obavio vrijedno i uporno tako da evo 3 godine nakon operacije nemam BAŠ NIKAKVIH razlika u opsegu pokreta lijeve i desne ruke.

Kod Vas i prof. Hašpla sam uz kontrole ramena dolazio i radi povrede potkoljenice koju nisam (tj. nismo) nikako mogli riješiti ali i tu je prof. Hašpl bio u pravu kad je rekao da moramo dozvoliti prirodi na odradi svoj proces i nakon pola godine od početka povrede (a u tom razdoblju smo i rame riješili) konačno je i ta povreda nestale.

I evo zahvaljujući Vama i drugom osoblju iz bolnice ja već 2,5 godine živim bez ikakvih problema trčim maratone (i još gorim sportovima se bavim) bez ikakvih problema.

Jedino što sam u međuvremenu bio i na operaciji kralježnice (prolaps i izvađen disk L5/S1) što me mučilo već 10-ak godina ali i to sam preživio i sad sam stvarno ko novi  


Još jednom veliko hvala Vama i svim zaposlenicima bolnice.


U prilogu je ispunjen upitnik ako Vas interesiraju “rezultati”.


S poštovanjem,

G.P.


Poruka:

Ime i prezime:  Ž.P.
Poruka: Dragi dr. Tršek,
Veliko hvala Vama i svim Vašim suradnicima kao i cijelom osoblju Vaše klinike.

Gledajući Vaše reference na internetu nisam odmah bio siguran u sve navode, izuzetno sam oduševljen Vašom klinikom, a vama posebno.

Svi hrvati trebaju biti sretni što Vas imamo.

Moje poštovanje!

 

Poruka:

Ime i prezime: D.A.

Dragi dr. Tršek,

prije godinu i dva mjeseca operirali ste mi koljeno (križne ligamente, meniskus); prisjetit ćete se, nadam se, kad vidite sliku koju Vam šaljem. Htjela sam Vam se još jedanput zahvaliti što ste napravili zbilja dobar posao i reći Vam da sam prošlu subotu osvojila najviši vrh Velebita, Vaganski Vrh i da je moje koljeno izuzetno dobro podnijelo cca 10 sati pješačenja i to po jako teškom i zahtjevnom terenu.

Zaista sam osjećala potrebu da ovaj uspjeh podijelim sa Vama jer ste i Vi uvelike zaslužni za to.

Srdačan pozdrav i još jedanput veliko HVALA!

D.A.


Poruka:

Ime i prezime: B.R.
Cijenjeni, 

koristim prigodu da Vam se najiskrenije zahvalim za sve što ste za mene učinili pri prijemu, tijekom samog zahvata, nakon operacije, kao i tijekom boravka u Vašoj cijenjenoj ustanovi. Nažalost, borbu s reumatskim artritisom vodim već godinama i samim time morala sam obići dosta naših zdravstvenih ustanova, ali vrhunski i kvalitetan način na koji Vi postupate s pacijentom nisam doživjela još nigdje. Zato još jednom najiskrenije zahvaljujem g. prof. Hašplu koji mi je tako
jednostavnim riječnikom objasnio postupak, g.dr.Šoštariću koji je zajedno sa svojim cijnjenim kolegom bio uz mene prije i tijekom cijelog operativnog postupka, g.dr. Klobučaru koji mi je u najkraćem mogućem vremenu odgovorio na svaki moj e-mail prije prijema u bolnicu, svim sestrama i liječnicima kojima (na žalost) ne znam imena, gospođici na prijemnom pultu, gospođi koja je brinula da soba bude čista, kao i svim ostalim Vašim cijenjenim kolegicama i kolegama koji su mi svojim prije svega stručnim, a isto tako i ljudskim ophođenjem omogućili da se unatoč operaciji cijelo vrijeme osjećam sigurno i ugodno. Najiskrenije se nadam da će ovo moje malo pismo zahvale moći pročitati i svi ljudi kojima je potreban ovakav ili sličan zahvat i koji mogu biti sigurni da će od prvog trenutka susreta s Vama na pregledu, nakon ulaska u Vašu cijenjenu ustanovu, do izlaska iz nje, kao i pri svakom kasnijem pregledu znati da su u sigurnim, stručnim, ljudskim i preljubaznim rukama. 

Ja Vam to još jednom potvrđujem.

Od srca Vam želim i dalje vrhunske rezultate u liječenju svih Vaših

pacijenata i svako dobro u poslovnom i privatnom životu.

Neizmjerno zahvalna,
B.R.

 

Poruka:

Ime i prezime: T.J.

Poštovani,
 
obavio sam u Vašoj ustanovi operaciju arthroscopiu i meniscectomiu medialis. Teško da bih to i mogao nazvati operacijom jer sam zaslugom prof. Hašpla i čitave ekipe imao osječaj da sam došao na odmor a ne na operaciju. Od prvog dolaska u ustanovu pa sve do odlaska, pratio me onaj za pacjenta najvažniji osječaj a to je da se netko brine za vas i da u toj ustanovi niste samo pacjent pod brojem već osoba sa imenom i prezimenom.

Uz vrhunsku tehnologiju koju posjedujete,  visoku profesionalnost koja zadivljuje, te topao odnos svih djelatnika, vjerujem da ćete (ako već niste) postati vrhunska ortopedska ustanova u ovom djelu svijeta. Osobno se još jednom najtoplije zahvaljujem i vjerujte da ću vas preporučiti svima kojima je potrebna vaša usluga. (pa i onima kojima nije).

 

Poruka:

Ime i prezime: I.Z.
Postovani,

prije mjesec dana sam operirana u Vasoj cijenjenoj bolnici, kod dr.- a, D. Trseka, i jedino sto zelim svima skupa reci je jedno veliko hvala. Zahvaljujem cijelom osoblju, svima koji su mi na bilo koji nacin olaksali boravak kod Vas, i postoperativni oporavak (koji jos traje, pa se jos i vidjamo), hvala na profesionalnom, ljudskom i nadasve ljubaznom odnosu. Moje preporuke su vec odaslane! Veliko hvala! Lijep pozdrav!


Poruka:

Ime i prezime: V.K.
Poštovani g.prof. Hašpl,

Nisam imala prilike usmeno Vam se zahvaliti u petak, pa to sada činim ovim putem.

Najljepše se zahvaljujem Vama na uspješno obavljenoj operaciji, kao i Vašim ljubaznim riječima ohrabrenja prije i poslije operativnog zahvata.

Zahvaljujem se Vašoj liječničkoj ekipi, koja je sudjelovala u mojoj operaciji.

Također "hvala" dragim medicinskim sestrama koje su mi pomagale bilo fizički ili prihički, kao i gđi. Martini na trudu da me vježbama što prije osposobi.


Poruka:

Ime i prezime: M.P.
Sretno stigao kući,

zahvaljujem svima u bolnici poseban pozdrav fizioterapeutu Marijanu,gđi. Ljubici na prijemu svim sestrama,gđi Hrastinski na susretljivosti i brizi.Profesoru Čičku na dobro odabranoj protezi i savršeno izvedenoj operaciji jer evo nakon 25 dana od operacije  sjedim i pišem ovu poruku .Naravno još ne trčim. Obavijest za buduće pacijente. Ugradnja endo proteze metal -metal nadstandard je moja treća operacija  desnog kuka, zbog prijašnjih operacija bila je vrlo komplicirana i zahtjevala je kao prvo vrhunsku protezu a kao drugo vrhunsku ekipu koja će taj zahvat i uspješno obaviti. Vjerujte sve sam to dobio u Akromionu čak i puno više jer je kompletno osoblje na usluzi i vidi se da su tu zbog Vas. Vjerujte znam što pišem jer sam prije dvaput operiran na Šalati u Zagrebu. Još jednom svima u Akromionu najljepši pozdrav.

M.P.Poruka:

Ime i prezime: T.H.
Poruka: Dragi Dr. Tršek,

nakon malo duze stanke (opet selidba, ovaj puta iz privremenog stana u nasu kucu) htjela bih se samo jos jednom zahvaliti na svemu sto ste ucinili za moju mamu, prvo na profesionalnosti, a onda na toplini i brizi koje ocigledno dijele svi zaposleni u Akromionu. Meni je posebno drago sto se nasa hrvatska medicina moze svrstati u vrh.
 
Mama je dobro, oporavak ide glatko i ja se nadam da ce tako i ostati do iduce kontrole u Nemetovoj.
 
Ako vas ikad put nanese u ovaj dio svijeta (Washington DC), bilo bi mi drago da se javite.
Srdacan pozdrav,
T.H.


Poruka:

Ime i prezime: R.H.

Poštovani gospodine dr. Tršek,

Zahvaljujem Vam se od srca za operativni zahvat koljena. Isto tako zahvaljujem na načinu ophođenja i pažnje kompletnog osoblja bolnice. Neopisivo puno znači topla ljudska riječ i briga koju ste mi pružili. Vama i osoblju želim blagoslovljen Božić i sve najbolje u novoj 2011. godini!


Poruka:

Ime i prezime: M.O.

Poštovani gospodine dr. Tršek,

Iza mene je ostala teška godina koju ispraćam sa posebnim zadovoljstvom a što najviše zahvaljujem Vama. 

Prvi dolazak kod Vas bio je gotovo bez nade ali ipak sa čvrstom vjerom u profesionalnost Vas i Vaših kolega liječnika koja se je isplatila i urodila plodom.

Zato je ovo najljepša prilika da Vam se zahvalim na razumijevanju,susretljivosti i hvala Vam za moj sretan Božić-bez bolova!!

Ujedno Vam želim da u radosti i miru provedete Božić a u novoj 2011 puno zdravlja,sreće i uspješnih operacija.

Lijep pozdrav od obitelji O.
Rezervirajte svoj termin: Naručite se