NAJSUVREMENIJI UVJETI ZA BRZ OPORAVAK
Pregled, operacija i rehabilitacija na jednome mjestu omogućuju uspješan oporavak pacijenata.
STRUČNOM ANALIZOM DO NAJBOLJEG RJEŠENJA
Vrhunski medicinski stručnjaci, moderna tehnologija i ugodan ambijent te ljubazno medicinsko osoblje u službi svakoga pacijenta.
DO SLOBODE POKRETA BEZ BOLI
Primjena artroskopskih operacija koje se izvode minimalno invazivnim uvođenjem sonde s kamerom u određen zglob, rutinski se obavljaju u Akromionu.

Usluge

Ortopedija
Ortopedija

Radiologija
Radiologija

Anesteziologija
Anesteziologija

Fizikalna terapija i rehabilitacija
Fizikalna terapija i rehabilitacija

Novosti

Mišljenje pacijenata

  • Veliko hvala dr. Damiru Starčeviću na dvije uspješno obavljene operacije, nadmašio je moja očekivanja. Hvala kompletnom timu bolnice Akromion u Krapinskim Toplicama i hvala gospodinu Marijanu sa fizikalne u Zagrebu. Jako su drage, prijazne i nasmiješene gospođe na prijemu u klinici u Zagrebu. Tople preporuke svima kojima je potrebna ortopedska njega.

    Dejan
  • Sve preporuke. Najbolja bolnica, najbolje osoblje, ma sve najbolje. I zahvaljujem se još jednom prof. Miroslavu Hašplu što mi je spasio život i napravio jedno čudo od mene. I dragim sestricama koje su me gledale dok sam se oporavljala i prolazila najgore momente moga života. I dragom fizioterapeutu koji me je digo na noge. I dragom anesteziologu koji mi je napravio savršenu anesteziju i dragoj sestri u sali koja me trpila dok sam lupala o tome kako mrzim braunile i pikanja. Ma svima vam se zahvaljujem što ste mi spasili život i što ja napokon normalno hodam. Najbolja ste bolnica na svijetu!

    Matea
  • Mojoj svekrvi je u jesen uspješno operiran kuk kod dr. Klobučara u toj klinici. Ne samo da je cijeli proces bio pračen stručno i na najvišem nivou, klinika blista od čistoće i hrana je odlična za ljude koji se operiraju. Moja svekrva, gospođa iz Zagreba je mnogo osjetljiva na hranu i čistoću i mnogo je bila zadovoljna i oduševljena sa svim, uključno osoblje i sestre. I ja osobno sam vidjela i doživjela tokom posjete sve pozitivno. Svaka čast!

    Alpen

Liječnici

0
MEDICINSKIH USLUGA
0
PACIJENATA
0
OPERACIJA
0
LOKACIJE

Gdje vas boli?

Označite mjesto boli na interaktivnoj mapi i saznajte više.

Rame Kralježnica Lakat Kuk Šaka Koljeno Stopalo

Kontaktirajte nas

Ispunite obrazac i pošaljite nam upit.

Lokacije

Bolnica Krapinske Toplice

Ambulanta Split

Poliklinika Zagreb

Ambulanta Zadar

Certifikati

Osiguravajuće kuće

Prijavite se na newsletter:

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.