S ponosom najavljujemo da Specijalna bolnica Akromion nakon pune tri godine ponovno održava sad već svoj tradicionalni simpozij pod naslovom „Gdje završava konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji”

“Akutne ozljede lokomotornog sustava”

Velika dvorana Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, subota, 08. listopada 2022. godine.

 

Kao i svake godine isti simpozij održavat će se i u Splitu. Simpoziju SB Akromion redovito pristupa više od 400 liječnika obiteljske medicine, ortopeda i traumatologa, fizijatara i liječnika drugih specijalnosti i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske .

Izniman interes stručne javnosti potvrda je timu Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion da nastavi s prenošenjem saznanja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama, a sve s ciljem da omoguće što brži i kvalitetniji oporavak pacijenata nakon završenog postupka.

Simpozij u organizaciji  Specijalne bolnice Akromion za ortopediju i traumatologiju i po prvi put u suorganizaciji Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS) na temu „Akutne ozljede lokomotornog sustava“, održat će se 8. listopada 2022. godine u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta s početkom u 09:00 sati.

Prijave na slijedećoj poveznici Simpozij Zagreb,

Osigurano je uz naplatu 150 parkirnih mjesta ispred HKS-a te 50 u garaži.

Simpozij u Splitu će se održati u Hotelu Radisson Blu, 12. studenog 2022., s početkom u 09:00 sati.

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici Simpozij Split.

Napišite komentar

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Nazovite nas