akromion logo          ljeciliste-bizovacke-toplice

 

Lječilište Bizovačke toplice i Specijalna bolnica Akromion objedinjavanjem usluga u Bizovačkim toplicama podižu standard liječenja pacijenata

 21. rujna, otvara se nova ortopedska ambulanta Akromion i započinje suradnja s  Lječilištem Bizovačke toplice.

Naši ortopedi pridružit će se stručnjacima Lječilišta Bizovačke Toplice i to u novootvorenoj ambulanti Akromion. Svakog drugog petka u mjesecu, pacijentima će osigurati usluge specijalističkih pregleda, davanja stručnih mišljenja i drugog mišljenja iz ortopedije i traumatologije.

Pacijentima će biti dostupni naši ortopedi  dr.sc. Denis Tršek, dr. Damir Starčević i dr. Nenad Medančić.

„Ovom za nas značajnom suradnjom, pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, pripreme za operaciju i same operacije, do rehabilitacije uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona, na  visokoj razini i u punom komforu, pacijentima pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu“ ističe prof.dr.scNikola Čičak, spec.ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice Akromion.

Kroz ovu suradnju pacijentima ćemo osigurat novi nivo zdravstvene usluge. Kombiniranjem usluga Lječilišta Bizovačke toplice kroz rehabilitaciju i fizikalnu terapiju, liječenja oboljenja i ozljeda mišićno-koštanoga sustava, ortopedskih i posttraumatskih stanja, reumatskih bolesti, rehabilitaciju sportskih ozljeda i specijalističkih usluga ortopeda bolnice Akromion, zaokružit će se proces kroz koji pacijenti prolaze. Time ćemo maksimalno olakšati oporavak pacijenata kroz dostupnost stručnjaka naših bolnica tijekom cijelog liječenja.

Pacijenti kojima je potreban operativni zahvat, svoj će proces ozdravljenja, nakon operacije u Specijalnoj bolnici Akromion – nastaviti na rehabilitaciji u Lječilištu Bizovačke toplice, središtu  kontinentalnog i zdravstvenog turizma istočne Hrvatske.

Za sve upite i informacije te naručivanje na pregled, kontaktirajte nas na:

AMBULANTA BIZOVAC

LJEČILIŠTE BIZOVAČKE TOPLICE

Adresa: Sunčana  39, 31222  Bizovac

Kontakti:

031 685 182  – Ambulanta Bizovačke toplice

049 587 487 – Akromion Krap.Toplice

01 6445 820 – Akromion Zagreb

E-mail adresa: ambulanta.bizovacke@akromion.hr

WEB: http://www.ljeciliste-bizovacke.hr

Showing 8 comments
 • Željko
  Reply

  Poštovani,da li je moguće kod Vas uraditi MR-lumbalne kralježnice preko uputnice HZZO-a?

  • Akromion
   Reply

   Poštovani,

   nažalost nemamo ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, stoga medicinske usluge, u našoj ustanovi, nije moguće koristiti putem osnovnog zdravstvenog osiguranja, no moguće je putem privatnih osiguravajućih kuća s kojima imamo ugovor i koje pokrivaju navedenu uslugu. Za više informacija molimo da nas kontaktirate na telefonski broj 01/6445-820.

   Srdačan pozdrav,
   Specijalna bolnica Akromion

 • Anonymous
  Reply

  dali radite operacije na djeci sa dijagnozom osteogenezis imperfecta

  • Akromion
   Reply

   Poštovani,

   Nažalost, ne radimo operacije na djeci s osteogenesis imperfecta.

   Srdačan pozdrav,
   Tim Specijalne bolnice Akromion

 • Andreja Ognjanovac
  Reply

  Da li kod vas mogu dogovoriti op.zahvat rekonstrukcija rotatorne manšete Dijagnozu su mi postavili u sp.bolnici Sv Katarina. Bizovačke toplice su mi u blizini jer radim u Ladimirevcima. Zanima me da li se može liječiti preko Hzzo -a sa uputnicom ili samo privatno tj. Uz plaćanje. hvala.

  • Akromion
   Reply

   Poštovana,

   da, izvodimo zahvate rekonstrukcije rotatorne manšete. Operacije se izvode u našoj bolnici u Krapinskim Toplicama i na žalost nemamo ugovor s HZZO-om, no imamo ugovore s privatnim osiguravajućim kućama (Croatia, Uniqa, Merkur osiguranje), pa naše usluge možete koristiti putem ugovaranja police kod jedne od navedenih. U Bizovačkim toplicama imamo ambulantu gdje možete obaviti pregled i dogovoriti termin operacije. Predbilježite se na kontakt broj: 031/685-182.

   Srdačan pozdrav,
   Tim Specijalne bolnice Akromion

 • Anonymous
  Reply

  Da li operativni zahvati idu preko hzzo

  • Akromion
   Reply

   Poštovani,

   nažalost, ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje nemamo, no imamo ugovore s privatnim osiguravajućim kućama (Croatia, Uniqa, Merkur osiguranje), pa naše usluge možete koristiti putem ugovaranja police kod jedne od partnerskih osiguravajućih kuća. Trudimo se sklopiti ugovor, ali trenutne cijene ne pokrivaju vrhunski medicinski materijal koji koristimo da našim pacijentima omogućimo najbolju kvalitetu usluge. Kada HZZO ponudi realne tržišne cijene, Specijalna bolnica Akromion će odmah prihvatiti novi ugovor.

   Srdačan pozdrav,
   Tim Specijalne bolnice Akromion

Napišite komentar

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Nazovite nas