Poštovani, zahvaljujemo se da ste odlučili pokloniti povjerenje medicinskom timu specijalne bolnice Akromion u skrbi o Vašem zdravlju.

Svjesni smo da svaka odluka vezana uz bolničko liječenje i podvrgavanje operativnom zahvatu, koliko god on nužan bio, nosi sa sobom i određenu razinu nelagode za pacijenta.

Naš je cilj osim liječenja Vaše osnovne bolesti učiniti i Vaš boravak u specijalnoj bolnici Akromion što je moguće ugodnijim i pomoći Vam da što mirnije prođete kroz ovaj dio terapijskog procesa.

Pri dolasku u Akromion u prijemnom dijelu dočekati će Vas medicinska sestra koja će Vas registrirati kao pacijenta i uputiti ili prema ambulanti ortopeda ili otpratiti do odjela.

Ukoliko ste naručeni na tzv. ambulantni tj. „mali“ operativni zahvat, biti ćete upućeni u svlačionicu gdje ćete se presvući u bolničku odjeću, nakon čega će Vas dočekati netko od medicinskog osoblja operacijskog tima i pripremiti Vas za zahvat. Uvesti će Vam venski put na koji ćete dobivati infuziju, postaviti pitanja o tome kada ste zadnji put nešto jeli ili pili tekućinu, pitati ćemo Vas o eventualnim alergijama, o Vašem općem zdravstvenom stanju i lijekovima koje eventualno uzimate te još nekoliko administrativnih pitanja. Ukratko ćemo Vam ponoviti informacije vezane uz vrstu operacije kojoj se podvrgavate te o anesteziološkim postupcima koji će Vam omogućiti da se uz operaciju vezani bolovi i nelagoda vezana uz sam boravak u operacijskoj dvorani smanje na najmanju moguću i Vama prihvatljivu razinu. Ukoliko to već niste prethodno učinili zamoliti ćemo Vas da potpišete pristanak za izvođenje operativnog zahvata i uz njega vezane anesteziološke postupke.

Ukoliko ste zaprimljeni na naš bolnički odjel, obići će Vas netko od medicinskog osoblja u vašoj sobi i proći s Vama gore navedena pitanja.

Da bi nam omogućili pružiti Vam optimalnu perioperacijsku skrb molimo Vas da se pridržavate uputa dobivenih od naših liječnika vezanih uz pripremu za Vaš operativni zahvat. Postoji nekoliko općih pravila koje molimo da slijedite kod Vašeg dolaska u bolnicu:

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Nazovite nas