Održan simpozij u Zagrebu
Uspješno održan simpozij, hvala Vam na velikom interesu!
AKROMION SIMPOZIJ 2022
Uspješno održan simpozij u Veliko dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta pod temom "Akutne ozljede lokomotornog sustava".
NAJMODERNIJI UREĐAJ ZA MAGNETSKU REZONANCIJU
Potpuno zaokružen sustav brze, pravovremene dijagnostike s individualnim pristupom svakom pacijentu te izbor optimalne metode liječenja koštano-zglobnog sustava.
USPJEŠNI REZULTATI SPECIJALNE BOLNICE AKROMION NA SVJETSKI PRIZNATOM GCR-U
Želja nam je predstaviti vam odlične rezultate koje Specijalna bolnica Akromion ostvaruje na GCR-u (Global Clinic Rating). Kliknite i saznajte više informacija.
KOMPLETNI ULTRAZVUČNI PREGLED MIŠIĆA I ZGLOBOVA
U poliklinici Akromion možete tijekom cijelog dana napraviti kompletni ultrazvučni pregled mišića i zglobova i rendgenskog snimanje svih segmenata tijela te dobiti nalaz naših radiologa unutar 1 h radnim danom od 8 do 20 h.
OTVORENA NOVA OPERACIJSKA SALA - SPECIJALNA BOLNICA AKROMION
Otvaranjem nove sale biti ćemo još dostupniji pacijentima, pružati bržu i kvalitetniju uslugu, smanjiti vrijeme čekanja na zahvate i osigurati tretmane našim pacijentima najmodernijom medicinskom opremom.
TRI MODERNO OPREMLJENE OPERACIJSKE SALE
Specijalna bolnica Akromion ima tri moderno opremljene operacijske sale koje omogućuju izvođenje najzahtjevnijih ortopedskih zahvata, od ugradnje proteza zglobova, osteosinteze kostiju nakon prijeloma, korektivnih zahvata na kostima, preko operacija ligamenata, tetiva, živaca do artroskopskih zahvata svih zglobova, te operacija na kralježnici.
POLIKLINIKA AKROMION U ZAGREBU
Specijalna bolnica Akromion od 2013. godine dostupna je pacijentima u Zagrebu u svojoj Poliklinici u Vrbanićevoj ulici 26.
POLIKLINIKA AKROMION U ZAGREBU
Specijalna bolnica Akromion od 2013. godine dostupna je pacijentima u Zagrebu u svojoj Poliklinici u Vrbanićevoj ulici 26.
TRI MODERNO OPREMLJENE OPERACIJSKE SALE
Specijalna bolnica Akromion ima tri moderno opremljene operacijske sale koje omogućuju izvođenje najzahtjevnijih ortopedskih zahvata, od ugradnje proteza zglobova, osteosinteze kostiju nakon prijeloma, korektivnih zahvata na kostima, preko operacija ligamenata, tetiva, živaca do artroskopskih zahvata svih zglobova, te operacija na kralježnici.

Usluge

Ortopedija
Ortopedija

Artroskopski zahvati
Ugradnja umjetnih zglobova
Operacije kralježnice
Liječenje prijeloma i korekcijski zahvati

Radiologija
Radiologija

Magnetska rezonancija
Rendgen
Ultrazvuk

Anesteziologija
Anesteziologija

Opća anestezija
Regionalna anestezija
Sedacija

Fizikalna terapija i rehabilitacija
Fizikalna terapija i rehabilitacija

Fizikalna medicina
Upute prije rehabilitacije
Upute za nastavak rehabilitacije
Poslijeoperacijski protokoli

Novosti

Mišljenje pacijenata

 • Veliko hvala na dvije uspješno obavljene operacije, nadmašio je moja očekivanja. Hvala kompletnom timu bolnice Akromion u Krapinskim Toplicama i hvala gospodinu sa fizikalne u Zagrebu. Jako su drage, prijazne i nasmiješene gospođe na prijemu u klinici u Zagrebu. Tople preporuke svima kojima je potrebna ortopedska njega.

  Dejan
 • Sve preporuke. Najbolja bolnica, najbolje osoblje, ma sve najbolje. I zahvaljujem se još jednom doktoru što mi je spasio život i napravio jedno čudo od mene. I dragim sestricama koje su me gledale dok sam se oporavljala i prolazila najgore momente moga života. I dragom fizioterapeutu koji me je digo na noge. I dragom anesteziologu koji mi je napravio savršenu anesteziju i dragoj sestri u sali koja me trpila dok sam lupala o tome kako mrzim braunile i pikanja. Ma svima vam se zahvaljujem što ste mi spasili život i što ja napokon normalno hodam. Najbolja ste bolnica na svijetu!

  Matea
 • Mojoj svekrvi je u jesen uspješno operiran kuk kod doktora u toj klinici. Ne samo da je cijeli proces bio pračen stručno i na najvišem nivou, klinika blista od čistoće i hrana je odlična za ljude koji se operiraju. Moja svekrva, gospođa iz Zagreba je mnogo osjetljiva na hranu i čistoću i mnogo je bila zadovoljna i oduševljena sa svim, uključno osoblje i sestre. I ja osobno sam vidjela i doživjela tokom posjete sve pozitivno. Svaka čast!

  Alpen
 • Poštovanje, htio bih se od srca zahvaliti profesoru i njegovom liječničkom timu. Često se sjetim problema, koji su riješeni nakon operacije ramena u Akromionu. Svakako, vratili ste mi nazad kvalitetu života i osmjeh na lice. Moram priznati da sam prije prve posjete Akromionu bio u slijepoj ulici, već skoro bez nade u oporavak funkcije ramena, zato Vam još jednom od srca hvala!

  Hrvoje
 • Poštovani i dragi prijatelji iz „Akromiona“, Od srca čestitke na 10-toj obljetnici. Zahvaljujući sjajnom timu koji slobodno mogu nazvati „prijatelji“ moj suprug i ja u ranim šezdesetim skijamo, planinarimo, igramo tenis, obrađujemo voćnjak, putujemo i živimo slobodno i opušteno. Ukratko, vratili ste nam zdravlje i samopouzdanje da se i u našim godinama jednostavno MOŽE. Hvala i svako vam dobro, od srca!

  Marlisa
 • Poštovani i dragi doktore, osmjesi govore više od 1000 riječi. Hvala Vam od srca na svemu. Sve je u najboljem redu. Bez Vas to ne bi bilo ostvarivo. Srdačni pozdravi.

  M. i D.F.
 • izabrala sam Vašu cijenjenu ustanovu za zbrinjavanje mog koljena i nisam pogriješila. Uspjeli ste  iskustvo operacije pretvoriti u ugodan događaj koji bi, ako bi trebalo, bez ikakvog straha ponovila. Stručni, profesionalni, s izvrsnim pristupom pacijentu. Posebno se zahvaljujem doktorima na vrijednim savjetima, svim sestrama i sveukupnom osoblju bolnice Akromion koji su skrbili o meni. Hvala svima! S poštovanjem,

  Prof.dr.sc.R.D.D.,dr.med
 • Veliko hvala doktoru koji je radio rekonstrukciju i fizioterapeutkinji koja je sudjelovala u rehabilitaciji što moje lijevo koljeno nepunih godinu dana nakon operacije ponovno bez problema podnosi sve izazove koje svakodnevno stavljam pred njega.

 • Ovim putem bih Vama i cijelom timu htio zahvaliti na uspješnoj operaciji ali isto tako i na svemu s čime sam se susreo tijekom tretmana u Akromionu. Profesionalnost, stručnost i briga osoblja za pacijenta, razgovor s pacijentom kao čovjekom a ne kao objektom itd. U svakom slučaju puno hvala. Hvala puno anesteziologu i ostalim kolegama i kolegicama. Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu te da svoje znanje i vrhunsku profesionalnost prenesete na mlađe kolege.

 • Štovano osoblje bolnice Akromion prošlo je evo već tjedan dana od operacije moga ramena. Moram odmah reći da sam izvrsno, ali baš izvrsno. Htio bih se zahvaliti od sveg srca svima Vama koji ste moj boravak i liječenje kod Vas učinili gotovo kao nekim izletom, a ne bolničkim tretmanom kojega se inače uglavnom ne želimo sjetiti. Vaša ljudskost, toplina, pozitivnost i privrženost poslu za najveću su pohvalu. Hvala Vam svima!

  Dr T.S.
 • Posebno pozdravljam svog doktora i želim mu puno zdravlja, sigurne i mirne ruke, da obavi što više uspješnih operacija kao što je odrađena na mom ramenu i puno sretnih pacijenata, jer živim i radim svakim danom sve bolje, te se posebno zahvaljujem na svemu učinjenom za moj oporavak koji mi je omogućio da nastavim radim punom parom! S poštovanjem i Veliki pozdrav sa prigodnom čestitkom mog poslodavca!

  B. K.
 • Prošlo je već dugo vremena, ja sam se vratio svojoj svakodnevnici i zapravo se izvinjavam da se nisam prije javio. Naravno, radeći svoj posao, ne mogu a da ne pomislim na Vas i Vaš tim svakodnevno. Moje koljeno je kao novo i kao što možete vidjeti, nemam nikakvih prepreka  čak sjediti na svojim petama. Često srećem ljude sa istim problemima i moram reći kako još nikoga nisam sreo da se vratio svakodnevnom životu bez ograničenja. S ponosom često ističem kako je to sve odrađeno u Hrvatskoj (na svu sreću). Ovom prilikom Vama i Vašem timu se još jednom zahvaljujem na izuzetno dobrom i profesionalno odrađenom poslu.

 • Zelimo se zahvaliti Vama i Vasem timu na uspjesnoj operaciji i odlicnom postoperativnom tretmanu u klinici Akromion. Kvalitet i profesionalizam osoblja i kompletne klinike su na zavidnom nivou. Jos jednom se zahvaljujemo na bitnom poboljsanju kvaliteta zivota moje mame te Vas molim da rijeci zahvalnosti prenesete Vasim suradnicima. Zelimo Vam sve najbolje, puno uspjeha i zadovoljstva u daljem radu. Srdacan pozdrav,

  D.M.
 • Poštovani, Javljam Vam se nakon uspješno obavljenog operativnog zahvata (artroskopska parcijalna meniscektomija). Svim liječnicima, svim medicinskim sestrama, fizioterapeutima te ostalom osoblju poliklinike Akromion, iskreno i od srca hvala na iskazanoj ljubaznosti, brizi, ekspeditivnosti i nadasve stručnosti. Toplo ću Vas preporučiti svima koje poznajem, a kojima sličan zahvat (zahvati) bude potreban. Želim Vam puno uspjeha u budućem radu. Srdačan pozdrav

 • Dan nakon moje artroskopske meniscektomije zgloba koljena htjela bih Vam se svima najljepše zahvaliti na profesionalnom tretmanu i ljubaznom ophođenju za vrijeme moga boravka u Akromionu u Krapinskim toplicama. U svakom pogledu ste mi moje boravljenje kod Vas učinili maksimalno ugodnim i pružili mi onaj osjećaj sigurnosti i povjerenja koji je tako dragocjen pacijentima Puno pozdrava od Vaše pacijentice

  S. K.
 • Postovani! Ja sam vam vrlo zahvalna na vasim uslugama, od sestara, pa do svih doktora, koji ste svi na visokom nivou. Super se osjecam, samo moram paziti, jer cesto zaboravljam stake, na drugi kat mi nije problem, pazim,ali g. dr. je rekao da ne smijem jos voziti auto, a sto se mora... Kad smo ja i cimerica dosle na rehabilitaciju, to je bil sok, posle one cistoce i paznje, Kaj je HZZu problem WC papir?:), ma uopce a kaj  da vise kazem sve vi to znate. Puno pozdrava dr. Tršeku, i svim simpaticnim lijecnicima i hvala na svemu kaj cinite za bolesnike!

  A. J.
 • Poštovani dr.Tršek, to je samo mali znak pažnje za lijepe i bezbolne trenutke koje sam provela sa svima vama za vrijeme operacije i oporavka, zahvalna sam Vam na svemu,  na svakom odgovorenom mailu, naravno najviše na tome što je moje koljeno sve bolje i bolje i što sam se i ovoga puta u vrlo kratkom vremenu vratila svom poslu, moje noge su moj kruh i zato još jednom hvala što ste moje koljeno  složili, sada ostaje još lijevo i onda ću biti kao nova!!! I Vama sve najbolje za ove blagdane, u 2013. Vam od srca želim sve najbolje, da i dalje ostanete ovako dragi, dostupni, stručni i da Vam svaka operacija bude maksimalno uspješna... Hvala Vama i ostatku bolnice što svaki put kad dođem na pregled ili operaciju imam osjećaj kao da sam kod kuće... Do slijedeće kontrole , lijepi pozdrav

  S. T.
 • Dragi doktore, Veliko hvala Vama i svim Vašim suradnicima kao i cijelom osoblju Vaše klinike. Gledajući Vaše reference na internetu nisam odmah bio siguran u sve navode, izuzetno sam oduševljen Vašom klinikom, a vama posebno. Svi hrvati trebaju biti sretni što Vas imamo. Moje poštovanje!

  Ž. P.
 • Dragi doktore, prije godinu i dva mjeseca operirali ste mi koljeno (križne ligamente, meniskus); prisjetit ćete se, nadam se, kad vidite sliku koju Vam šaljem. Htjela sam Vam se još jedanput zahvaliti što ste napravili zbilja dobar posao i reći Vam da sam prošlu subotu osvojila najviši vrh Velebita, Vaganski Vrh i da je moje koljeno izuzetno dobro podnijelo cca 10 sati pješačenja i to po jako teškom i zahtjevnom terenu. Zaista sam osjećala potrebu da ovaj uspjeh podijelim sa Vama jer ste i Vi uvelike zaslužni za to. Srdačan pozdrav i još jedanput veliko HVALA!

  D. A.
 • Poštovani, obavio sam u Vašoj ustanovi operaciju arthroscopiu i meniscectomiu medialis. Teško da bih to i mogao nazvati operacijom jer sam zaslugom doktora i čitave ekipe imao osječaj da sam došao na odmor, a ne na operaciju. Od prvog dolaska u ustanovu pa sve do odlaska, pratio me onaj za pacjenta najvažniji osječaj a to je da se netko brine za vas i da u toj ustanovi niste samo pacjent pod brojem već osoba sa imenom i prezimenom. Uz vrhunsku tehnologiju koju posjedujete,  visoku profesionalnost koja zadivljuje, te topao odnos svih djelatnika, vjerujem da ćete (ako već niste) postati vrhunska ortopedska ustanova u ovom djelu svijeta. Osobno se još jednom najtoplije zahvaljujem i vjerujte da ću vas preporučiti svima kojima je potrebna vaša usluga. (pa i onima kojima nije).

  T. J.
 • Postovani, prije mjesec dana sam operirana u Vasoj cijenjenoj bolnici, kod dr.- a, i jedino sto zelim svima skupa reci je jedno veliko hvala. Zahvaljujem cijelom osoblju, svima koji su mi na bilo koji nacin olaksali boravak kod Vas, i postoperativni oporavak (koji jos traje, pa se jos i vidjamo), hvala na profesionalnom, ljudskom i nadasve ljubaznom odnosu. Moje preporuke su vec odaslane! Veliko hvala! Lijep pozdrav!

  I. Z.
 • Poštovani doktore, Nisam imala prilike usmeno Vam se zahvaliti u petak, pa to sada činim ovim putem. Najljepše se zahvaljujem Vama na uspješno obavljenoj operaciji, kao i Vašim ljubaznim riječima ohrabrenja prije i poslije operativnog zahvata. Zahvaljujem se Vašoj liječničkoj ekipi, koja je sudjelovala u mojoj operaciji. Također "hvala" dragim medicinskim sestrama koje su mi pomagale bilo fizički ili prihički.

  V. K.
 • Sretno stigao kući, zahvaljujem svima u bolnici Akromion. Doktoru na dobro odabranoj protezi i savršeno izvedenoj operaciji jer evo nakon 25 dana od operacije  sjedim i pišem ovu poruku. Naravno još ne trčim. Obavijest za buduće pacijente. Ugradnja endo proteze metal -metal nadstandard je moja treća operacija  desnog kuka, zbog prijašnjih operacija bila je vrlo komplicirana i zahtjevala je kao prvo vrhunsku protezu a kao drugo vrhunsku ekipu koja će taj zahvat i uspješno obaviti. Vjerujte sve sam to dobio u Akromionu čak i puno više jer je kompletno osoblje na usluzi i vidi se da su tu zbog Vas. Vjerujte znam što pišem jer sam prije dvaput operiran na Šalati u Zagrebu. Još jednom svima u Akromionu najljepši pozdrav.

  M. P.
 • Dragi doktore, nakon malo duze stanke (opet selidba, ovaj puta iz privremenog stana u nasu kucu) htjela bih se samo jos jednom zahvaliti na svemu sto ste ucinili za moju mamu, prvo na profesionalnosti, a onda na toplini i brizi koje ocigledno dijele svi zaposleni u Akromionu. Meni je posebno drago sto se nasa hrvatska medicina moze svrstati u vrh. Mama je dobro, oporavak ide glatko i ja se nadam da ce tako i ostati do iduce kontrole. Ako vas ikad put nanese u ovaj dio svijeta (Washington DC), bilo bi mi drago da se javite. Srdacan pozdrav,

  T. H.
 • Poštovani, Zahvaljujem Vam se od srca za operativni zahvat koljena. Isto tako zahvaljujem na načinu ophođenja i pažnje kompletnog osoblja bolnice. Neopisivo puno znači topla ljudska riječ i briga koju ste mi pružili.

  R. H.
 • Poštovani, Iza mene je ostala teška godina koju ispraćam sa posebnim zadovoljstvom a što najviše zahvaljujem Vama. Prvi dolazak kod Vas bio je gotovo bez nade ali ipak sa čvrstom vjerom u profesionalnost Vas i Vaših kolega liječnika koja se je isplatila i urodila plodom. Zato je ovo najljepša prilika da Vam se zahvalim na razumijevanju, susretljivosti i hvala Vam za moj sretan Božić-bez bolova!! Lijep pozdrav od obitelji O.

  M. O.
 • Kao dugogodišnji pacijent Specijalne bolnice Akromion iznimno sam zadovoljan vrhunskim dijagnostičkim postupcima i stručnom provedbom operativnih zahvata. Ovim putem želio bih se zahvaliti doktoru koji je u lipnju 2018.godine izvršio operaciju kralježnice te doktorima koji su izvršili operaciju ramena. U oba slučaja radilo se o vrlo kompliciranim zahvatima koji su zahvaljujući stručnosti i kompetentnosti doktora protekli uredno te je nakon rehabilitacije uslijedio potpuni oporavak funkcija ekstremiteta. Ujedno se zahvaljujem i ostalim članovima tima koji nastoje boravak u bolnici učiniti što ugodnijim. Stručni tim Akromiona toplo preporučujem svima koji žele biti sigurni u stručnost liječnika operatera, dobiti vrhunsku uslugu te doživjeti ljubazan i profesionalan odnos prema pacijentu.

  Slavko B.
 • Cijenjeni doktore, Zahvaljujući Vašim “ zlatnim rukama” kao i vjerojatno , po Vašem savjetu primjeni PRP tretmana,ja sam u nepunih 2 tjedna nakon operacije,skoro bez analgetika, bila potpuno pokretna i vratila se normalnom aktivnom životu. Nadam se da ovakvo iskustvo,makar i sa neočekivano dobrim ishodom,ne ću , pa niti za 8 godina, morati ponoviti. No ukoliko bi to ipak bio slučaj,predala bih svoju nogu s punim povjerenjem samo u Vaše ruke. Zahvaljujem Vam na brizi i ljubaznosti, uz srdačan pozdrav

  V. K.
 • Poštovani i cijenjeni, od prvog časa našeg susreta, našli smo u Vama ideal, koji smo i sami njegovali u svojoj praksi. Pristup, dijagnostika i terapijske vještine, najvrhunskije su karakteristike, koje Vam daju najbolju ocjenu onoga što smo doživjeli. Zahvalni, M.Z. i V. Z.

  M.Z. i V.Z.
 • Prilikom pokreta dok sam penjao počeo sam osjećati bol u predjelu prepone i kuka lijeve strane. Nakon dijagnoze i magnetske rezonance utvrđena mi je ruptura labruma u lijevom kuku. Po primitku u bolnicu dobio sam najbolju njegu te pažnju sestara i doktora. Pristup kirurga je bio izričito profesionalan te me tijekom operacije upućivao u sve postupke koje je provodio. Ulaskom u kuk pored rupture labruma pronađena je i potpuna ruptura ligamentuma teresa te su obje ozljede sanirane vrhunski. Već nakon prvih tjedana bol se smanjila i počeo sam se osjećati puno bolje nego prije zahvata. Sada, 2 i pol mjeseca nakon zahvata, osjećam se odlično, uz male mišićne poteškoće, mogu se samo zahvaliti osoblju Akromiona i doktorima na odličnoj njezi. Preporučio bih ovaj zahvat svima koji imaju problem s kukovima. D.V. (22 godine), sportski penjač.

  D.V.
 • Poštovani, prije mjesec dana imala sam artroskopiju koljena u vašoj bolnici. Ovim putem jedno veliko hvala cijelom osoblju na stručnosti, ljubaznosti, a posebno mom doktoru za kojeg imam samo tople preporuke i riječi hvale! D. A.

  D.A.
 • "Poštovani i dragi,,

  Želimo Vam se još jednom zahvaliti što ste jednom mladom sportašu, svojim znanjem i umijećem, spasili lakat. Naime, nakon teške ozljede lakta i značajnog gubitka opsega pokreta, ne „samo“ da ste mladom čovjeku ponovo omogućili normalan život, već i nastavak sportske karijere!

  Teško je riječima opisati koliko nas je usrećio! Hvala od srca!"

  I.A. & D.T.
 • Poštovani, samo da Vam javim da se sutra vraćam na posao! Krenula sam na pilates i plivanje, već dva tjedna idem. Vratio mi se život u normalu, bolje je nego prije. Nema bolova, išijasa, šepanja. Osjećam se super!  Koliko god sam se bojala ići na operaciju, zadnjih mjeseci vidim da je to bila najbolja odluka!  Hvalaaa?  

Liječnici

0
MEDICINSKIH USLUGA
0
PACIJENATA
0
OPERACIJA
0
LOKACIJE

Gdje vas boli?

Označite mjesto boli na interaktivnoj mapi i saznajte više.

Rame Kralježnica Lakat Kuk Šaka Koljeno Stopalo

Kontaktirajte nas

Ispunite obrazac i pošaljite nam upit.

Lokacije

Bolnica Krapinske Toplice

Ambulanta Split

Poliklinika Zagreb

Ambulanta Zadar

Certifikati

Osiguravajuće kuće

Prijavite se na newsletter:

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Nazovite nas