Vrhunski skijaš Natko Zrnčić-Dim teško je ozlijedio koljeno prilikom pada na treningu spusta u francuskom Val d’Isereu, Nakon artroskopskog pregleda koljena u Specijalnoj bolnici Akromion tim ortopeda predvođen prof.dr.sc. Hašplom utvrdio je da je prednji križni ligament lijevog koljena potpuno puknuo te je našem poznatom skijašu odmah izveden zahvat rekonstrukcije puknutog ligamenta.

Operativni zahvat izveo je prof.dr.sc. Miroslav Hašpl priznati ortoped s međunarodnom karijerom koji svakodnevno liječi i operira i najteže ortopedske bolesti i ozljede u Specijalnoj bolnici Akromion.

Prof.dr.sc.Hašpl nakon operacije istaknuo je kako se Natko vrlo dobro oporavlja nakon izvedenog operativnog zahvata, nakon kojega će uslijediti rehabilitacije te potom i povratak na skijaške staze.

Prof.dr.sc. Hašpl ugledni je i vrlo cijenjen ortoped s velikim iskustvom u dijagnostici i liječenju bolesti i ozljeda koštano zglobnog sustava.

Područje medicinskog djelovanja stručnjaka Specijalne bolnice Akromion su rekonstruktivni zahvati u području koštano zglobnog sustava, sportske ozljede te artroplastika, odnosno zamjena zglobova. Vrhunskom timu stručnjaka Specijalne bolnice Akromion, s povjerenjem se svakodnevno, osim vrhunskih i profesionalnih sportaša, obraćaju i  pacijenti opće populacije s različitim tegobama i bolestima koštano zglobnog sustava.

Ozljede su sastavni dio sporta i izazov koji će, uz hrabrost i predani rad, Natko Zrnčić-Dim svakako uspješno prevladati.

Napišite komentar

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Nazovite nas