U srijedu, 22. ožujka, dr.sc. Denis Tršek, član vrhunskog tima stručnjaka Specijalne bolnice Akromion, održat će predavanje na temu „Kako je vrijeme za ugradnju umjetnog zgloba“ koje će se održati u Gradskoj knjižnici Zadar, Ul. Stjepana Radića 11. s početkom u 18:00 sati.

Edukativno predavanje o procesu ugradnje umjetnog zgloba, od pripreme, tijeka liječenja do realnih očekivanja nakon operacije, namijenjeno je svim pacijentima koji razmišljaju o ugradnji umjetnog zgloba. Svrha ovoga predavanja je pacijentima pružiti potrebne informacije  kako bi se što bolje pripremili za operativni zahvat i daljnju rehabilitaciju.

Istoga dana, od 13:00 sati, dr.sc. Tršek obavljat će preglede i konzultacije u centru Fiziovita, Kolovare 9, Zadar.

Dr.sc. Tršek priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje njegova interesa je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija koljena i gležnja, sportska medicina, artroskopska rekonstrukcija ligamenata koljenskog zgloba i dr. Izvodi ugradnje umjetnih zglobova i revizije ugrađenih umjetnih zglobova kuka i koljena.

Svoje mjesto za predavanje, ali i pregled, možete rezervirati pozivom na kontakt broj  01 6445 820 ili 099 333 9998.

Napišite komentar

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Nazovite nas