Specijalna bolnica Akromion ove godine obilježava deset godina svoga rada te će tim povodom održati Simpozij za liječnike i fizioterapeute iz serije „Gdje prestaje konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji“, a tema Simpozija će biti „Naših prvih deset godina“. Skup će se održati u subotu, 10. studenog, 2018. godine u Kongresnom centru hotela „Radison Blu Resort“ u Splitu.

Pristup simpoziju je besplatan, bez kotizacije.

Tema simpozija obradit će specifičnu problematiku koštano zglobnog sustava i određene specifičnosti liječenja i dostignuća u našoj bolnici tijekom proteklih deset godina. Tijekom predavanja bit će prikazane neke od najmodernijih dostignuća u dijagnostici i operacijskom liječenju ortopedskog bolesnika.

Predavači će biti prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.sc. Denis Tršek, dr.sc. Hrvoje Klobučar, dr. Damir Starčević, dr. Nenad Medančić, dr. Aida Filipčić, dr. Siniša Šoštarić, dr. Krešimir Oremuš te fizioterapeutkinja Martina Žunac. Više o simpoziju i programu, možete pročitati ovdje.

Showing 2 comments
 • Anonymous
  Reply

  Mogu li napraviti magnetsku,imam metalne plocice na zglobu noge?

  • Akromion
   Reply

   Poštovani,

   kako bi mogli bolje objasniti o kakvom se tipu metalnog implantata radi i dobiti odgovor stručnjaka, najbolje bi bilo da kontaktirate direktno naše inženjere radiologije na broj 01/6445-826 ili na email adresu inzenjeri@akromion.hr.

   Srdačan pozdrav,
   Tim Specijalne bolnice Akromion

Napišite komentar

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Call Now

bizovac