Specijalna bolnica Akromion ove godine obilježava deset godina svoga rada, te će tim povodom održati Simpozij za liječnike i fizioterapeute iz serije „Gdje prestaje konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji“, a tema Simpozija će biti „Naših prvih deset godina“. Skup će se održati u subotu, 10. studenog, 2018. godine u Kongresnom centru hotela „Radison Blu Resort“ u Splitu.

Pristup simpoziju je besplatan, bez kotizacije, ali uz prethodnu obaveznu predbilježbu na ovoj poveznici. Prijave će biti otvorene 15. rujna, 2018. godine.

Tema simpozija obradit će specifičnu problematiku koštano zglobnog sustava i određene specifičnosti liječenja i dostignuća u našoj bolnici tijekom proteklih deset godina. Tijekom predavanja bit će prikazane neke od najmodernijih dostignuća u dijagnostici i operacijskom liječenju ortopedskog bolesnika.

Predavači će biti prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.sc. Denis Tršek, dr.sc. Hrvoje Klobučar, dr. Damir Starčević, dr. Nenad Medančić, dr. Aida Filipčić, dr. Siniša Šoštarić, dr. Krešimir Oremuš te fizioterapeutkinja Martina Žunac. Više o simpoziju i programu, možete pročitati ovdje.

Napišite komentar

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

bizovac