Stručnjaci Specijalne bolnice Akromion pružaju sve medicinske usluge iz područja ortopedije i traumatologije.

Artroskopski zahvati na ramenu, koljenu, kuku i gležnju, a također i artroskopski zahvati na laktu izvode se u Specijalnoj bolnici Akromion.

Ugradnja umjetnih zglobova kuka, koljena te ugradnja umjetnog zgloba ramena, gležnja i lakta medicinski su zahvati koji su standard u Specijalnoj bolnici Akromion.

Rekonstruktivni zahvati na svim zglobovima, liječenje prijeloma te posljedica prijeloma također su dostupni pacijentima Specijalne bolnice Akromion.

Poliklinika Akromion u Zagrebu
Ortopedija

ORTOPEDIJA

Akromion pruža medicinske usluge u liječenju bolesti i ozljeda sustava za kretanje. Pokrivamo sve od artroskopije do ugradnje umjetnih zglobova, saniramo prijelome te vršimo rekonstruktivne zahvate loše saniranih prijeloma.

Radiologija

RADIOLOGIJA

Od sada dostupni pregledi, omogućuju dijagnosticiranje u jednoj ustanovi uz najbolji izbor metode liječenja. MAGNETOM® Aera te rendgen, Multix Fusion Max, predstavljaju najviši standard u snimanju koštano-zglobnog sustava u Hrvatskoj.

anestezija

ANESTEZIOLOGIJA

Tijekom Vašeg boravka u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion za vaše će se zdravlje, osim liječnika specijalista ortopeda te sestrinskog osoblja odjela i operacijske dvorane, brinuti i članovi anesteziološkog tima.

Fizikalna

FIZIKALNA TERAPIJA I REHABILITACIJA

U Poliklinici u Zagrebu provodimo rehabilitaciju prije i poslije operativnih zahvata kao i rehabilitaciju ambulantnih pacijenata kod bolnih stanja zglobova i kralježnice, upalne ili degenerativne etiologije te sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja.

Kuk

Naručite se

Ispunite obrazac i naručite se na pregled

Akromion Recepcija
Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Nazovite nas