Želja nam je predstaviti vam odlične rezultate koje Specijalna bolnica Akromion ostvaruje na GCR-u (Global Clinic Rating). GCR je najveće svjetsko tijelo za medicinske klinike i standarde za akreditaciju, koji svakodnevno nadgledaju gotovo 500 000 medicinskih ustanova širom svijeta u 126 zemalja, a više od 2000 medicinskih ustanova do sada je GCR potvrđeno ili akreditirano.

Da bi medicinska ustanova bila u GCR rangu, mora biti aktivna više od jedne godine na svojoj trenutnoj adresi i imati najmanje 5 neovisnih recenzija pacijenata na Internetu. GCR rang se provjerava i ažurira svakodnevno.

Stalnim nadzorom preko 100 kriterija u GCR 4 grupe: objekata, standarda, stručnosti i povratnih informacija pacijenata stvara se GCR ocjena i primjenjuje se na velikom broju medicinskih ustanova širom svijeta koji sudjeluju u liječenju pacijenta.

 

Slobodno posjetite našu stranicu na GCR-u i podijelite s njima kakvo ste vi imali iskustvo u našoj ustanovi: https://gcr.org/c/akromion-special-hospital-for-orthopaedic-surgery-radiology-krapinske-toplice

Napišite komentar

Kontaktirajte nas

Ako imate hitan zahtjev, molimo vas da ga pošaljete ovdje.

Nazovite nas