fbpx Skip to main content
Članci > Otvorenje bolnice Akromion

Otvorenje bolnice Akromion

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion počinje s radom na novoj lokaciji u novoj zgradi u Dugavama, ulica Savezne Republike Njemačke 5, 2. listopada 2023.

Akromion je sinonim za vrhunsku kirurgiju u liječenju bolesti i ozljeda sustava za kretanje u ovom dijelu Europe od samog početka rada. Nova zgrada od čak 8.500 kvadratnih metara na prostoru od 9.500 kvadratnih metara koja će biti novo središte izvrsnosti u liječenju ortopedskih i traumatoloških bolesti i ozljeda.

Od svog osnutka Akromion je kontinuirano postizao iznimne rezultate u pružanju medicinskih usluga za bolesti i ozljede mišićno-koštanog sustava, postavljajući visoke standarde u liječenju. Od početka rada do 31. kolovoza 2023. godine napravili smo 17.276 operacija i obavili 223.369 pregleda. Zbog nedostatka smještajnih kapaciteta i nemogućnosti širenja na lokaciji u Krapinskim Toplicama, izgradili smo novu bolnicu u Zagrebu s većim smještajnim kapacitetom, od sadašnjih 18 kreveta na 51 krevet, s 3 na 4 operacijske sale. Nabavili smo nove radiološke uređaje, rendgen, CT i magnetsku rezonanciju tako da možemo obaviti dijagnostiku na jednom mjestu. Izgraditi i opremiti bolnicu za godinu dana, izniman je uspjeh.

Bolnica nudi sve što suvremena ortopedija i fizikalna mediicina mogu nuditi. Od pregleda, radiološke dijagnostike, fizikalne terapije… Pacijent može ostati kod nas i na rehabilitaciji tako da pokrivamo sve od dijagnostike do rehabilitacije.

Autor članka

Akromion
Liječnici i medicinsko osoblje